Gamla Fågelbrovägen 4

Strömma, Värmdö kommun Se på karta

4 375 000 kr

5 000 000 kr -13 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
57 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
5 005 m²
Byggår
1934
Driftkostnad
1 600 kr/år

Kontakta ansvarig mäklare för bokad privatvisning.

Välkommen till detta smultronställe som har stor potential, där man lätt kan skapa sin egen skärgårdsdröm på gångavstånd till bad och bryggor. Här erbjuds ni ett året-runt nöje där ni mer än gärna tillbringar både helger och semestrar eller varför inte njuta av skärgården permanent?

Tomten har en fantastisk karaktär och mäter över 5000 kvm. Den stora tomten är levande och inbjudande med både vacker, uppvuxen trädgårdstomt, plana gräsytor, vacker allé med stenmur, pampiga stentrappor och naturmark.

Huset har en bra planlösning med en välkomnande entré, kök med matplats, stort vardagsrum, badrum, två stycken sovrum, ett allrum på övre plan samt en stor oinredd källare. På tomten finns även stor förrådsbyggnad och en komplementbyggnad.

Fastigheten är belägen i vackra Strömma med attraktivt läge invid Strömma kanal med ca 500 meter till busshållplats med goda kommunikationer som tar dig till Slussen på ca 35 min, båtklubb, restaurangerna Strömma Krog och Kanalbar samt Bistro Lillströmma. På golfbilavstånd nås även populära Fågelbro golf & country club som erbjuder golf, tennis, padel, gym, pool, ridning och trevlig restaurang. I närområdet finns fina badsjöar. Ett område som erbjuder något för de flesta.

Detta är ett boende för den som vill ha skärgården som närmaste granne men ändå vara på ett lämpligt pendlingsavstånd in till stan.

Området är ett prioriterat förändringsområde med detaljplanearbete som pågår med nya byggrätter och anslutning till kommunalt VA. Den nya detaljplanen för området är antagen och överklagad till mark och miljödomstolen. Länk med information om detaljplanen: https://www.varmdo.se/samhalleochtrafik/samhallsplanering/pagaendedetaljplanering/varmdolandet/pfos5stromma.4.5108a8bb16e40e092a3a9176.html

Föreslagna byggrätter på fastigheten i nya detaljplanen:

Maximalt två huvudbyggnader per fastighet. Högsta sammanlagda byggnadsarea för huvudbyggnader är 250 kvadratmeter, varav enskild huvudbyggnads byggnadsarea högst får vara 180 kvadratmeter. Högsta sammanlagda bruttoarea för huvudbyggnader är 310 kvadratmeter, varav enskild huvudbyggnads bruttoarea högst får vara 240 kvadratmeter.
Största byggnadsarea för komplementbyggnader är 90 kvadratmeter varav enskild komplementbyggnads byggnadsarea högst får vara 60 kvadratmeter.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Säljaren friskriver sig från fel och brister i fastighetens skick enligt Jordabalken kapitel 4 §19.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Peter Sundqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Peter Sundqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
070-1627085