Sjöbrisvägen 35

Sundsta, Norrtälje Se på karta

2 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
68 m²
Tomtarea
1 851 m²
Byggår
1986
Driftkostnad
34 215 kr/år
Antal besök
4 012
Dagar på Hemnet
11

Drömmer du också om att spendera somrarna tillsammans med familj och vänner i ett grönskande, soligt område med närhet till välskött badstrand med bad- och båtbryggor? Om du även har höga förväntningar på komfort och möjlighet till att bjuda in flera övernattande gäster så bör du läsa vidare.

Fastigheten med den vackra adressen Sjöbrisvägen 35 har en öppen tomt bestående av plana gräsytor som bjuder in till lek för barnen och öppnar upp möjligheterna till att anlägga planteringar av alla dess slag. Tomten ramas in av ståtliga, välskötta buskar och träd samt en gärdsgård som tillsammans bidrar till en privat och avskild känsla. Under de varma dagarna är det ytterst trevligt att ta den korta promenaden (ca 400 meter) ner till samfällighetens badplats där det finns både strand och badbryggor i sjön Lommaren. Sjön har en behaglig vattentemperatur redan under våren och det går bra att ta sig till Norrtälje med båt eller kajak samt att fiska gädda och abborre.

Huvudbyggnaden som uppfördes 1986 har genom åren vårdats omsorgsfullt och renoverats med känsla. Att huvudbyggnaden innehåller tre sovrum skapar goda förutsättningar att ge utrymme till familj och vänner som förmodligen gärna stannar länge på besök, på tomten finns även en gäststuga med plats för våningssäng. Köket som renoverades och byggdes om under 2009 har en hemtrevligt lantlig stil och har en öppning ovanför köksbänken som både ger ökat ljusinsläpp men framförallt bjuder in till social kontakt för den som lagar maten. Det fina vardagsrummet är hjärtat i huset genom sina stora fönsterpartier med ljusinsläpp från fyra väderstreck och den värmande braskaminen. I vardagsrummet kryper man gärna ner i en soffa eller fåtölj efter en varm dag i solen. Huset har inför försäljningen besiktigats av auktoriserad besiktningsman och säljaren har valt att teckna en försäkring mot eventuella s.k dolda fel.

Sammanfattningsvis så är detta en fastighet med vacker tomt, fint hus med gott om sällskapsytor och stor altan som fångar ljus från både söder och väster. Därtill erbjuder området flera populära aktiviteter som golfbanor med både 18 och 9 hål (ca 1,5 kilometer), restaurang i anslutning till golfbanan, gokart-bana (ca 3,7 kilometer) och mycket annat. För den som spenderar långa perioder i stugan går det bra att åka till Norrtälje för att handla och att uträtta ärenden. Från fastigheten tar det ca 11 minuter med bil till Norrtälje och här finns all tänkbar service som; Matbutiker, systembolag, flera apotek, restauranger, mysiga kaféer, små butiker och de flesta stora butikskedjorna på handelsområdena.

Att ta sig till och från fastigheten går bra både med bil och med buss. Från centrala Stockholm tar det ca 49 minuter och man kör på E18 under större delen av sträckan. Från Uppsala får man räkna med ca en timmes körtid. Mindre än 800 meter från fastigheten finns områdets busshållplats som erbjuder avgångar mot Norrtälje Busstation som knyter samman förbindelserna mot många olika slutdestinationer.

Ni är varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Under rådande omständigheter tar vi endast emot förbokade besökare för att kunna planera in en säker visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje