Krossnäsvägen 9

Tanums kommun Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 292 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
19 621 kr/år

Välkommen till fritidshusområdet Krossnäs strax söder om Strömstad. Här finner ni ett nybyggt fritidshus från 2021. Huset har tre sovrum med gott om sovplatser, härliga och ljusa umgängesytor i allrum med stora fönsterpartier. Det finns flertalet LED-spotlight i tak och öppen lösning mot komplett utrustat kök, tillsammans med kaklat badrum med klinkers och golvvärme samt gästtoalett. Huset har genomgående ljusa och fräscha ytskikt i vitt och grått och är smakfullt byggt med ljus träfasad och grått plåttak. Från kök/ allrum finns altandörr ut mot den vackra naturen och uteplatsen.

Runt huset finns en stor och solig trädgårdstomt gränsande mot friområde med en stenlagd/grusad terrass och vackert planterad rabatt. Här finns det även utrymme för gräsmatta, för spring och lek eller för trevliga planteringar för den trädgårdsintresserade. Huset ligger skyddat och trevligt intill berget som bildar en vacker vägg på baksidan tomten. Här kan man med fördel sätta belysning som reflekterar granithällarna vintertid. Nuvarande ägare har även gjort en vacker stensättning med planteringar från parkeringen till huset som nästa ägare kan fortsätta att utveckla.

Fritidshusområdet på Krossnäs är lugnt och barnvänligt med vacker Bohuslänsk natur. Det är en rofylld plats där man kan hämta energi och finna ett lugn. På kort promenadavstånd når ni småbåtshamnen, där det även finns möjlighet till salta bad och trevliga bänkar att sätta sig och fika vid. För de små barnen kanske krabbfiske inbjuder till lek och för de större finns Daftöland med åkattraktioner och äventyrspark på kort bilavstånd.

Strax utanför Krossnäs finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna i norr kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Krokstrand och Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling.

Med kort bilavstånd når ni sommarpärlorna Strömstad i norr och Grebbestad och Fjällbacka i söder, med trevliga restauranger och allmän service. Till Oslo respektive Göteborg är det ca 1,5h timma med bil. I närheten finns tre fina golfbanor Dynekilens-, Strömstads- och Mjölkeröds golfbanor.

Då huset är nybyggt är det undantaget fastighetsskatt de första 15 åren!

(Inflyttningsklart september 2021)

Varmt välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Joacim Bergman 00 46 727 33 90 91

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad

Kontakta mäklaren

Joacim Bergman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
Mäklare Joacim Bergman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
0727-33 90 91