Dammarnevägen 9

Tjärnö, Strömstads kommun Se på karta

3 700 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
1 042 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1968

På härliga Tjärnö finns nu möjligheten att förvärva ett riktigt fint fritidshus på Dammarnevägen 9! Här finner vi ett påkostat och vinterbonat hus med kommunalt V/A, fiber och tillhörande båtplats (nr. 22) i gemensamhetsanläggning på bekvämt gångavstånd från fastigheten. Planlösningen erbjuder genomgående god standard med tre sovrum, rymligt och trevligt vardagsrum, uterum, kök, toalett, samt modernt duschrum med wc. Det ena sovrummet nås via egen ingång och här finns även duschrummet. Terrasser mot söder och väster innebär riktigt fina solförhållanden! På tomten finns även en friggebod med uteplats som innebär ytterligare övernattningsmöjligheter. Fastigheten är belägen med omedelbar närhet till det bästa norra Bohuslän och västerhavet har att erbjuda i form av sol & bad från klippor och sandstrand, båtliv och härliga naturupplevelser. Varför inte ta en utflykt med båten till närbelägna Kosteröarna? Centrala Strömstad med ett rikligt utbud av butiker och restauranger finns ca 20 minuter bort med bil. Göteborg och Oslo nås på ca 1.40.

Bostadshuset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda fel följer med till köparen. Kontakta fastighetsmäklaren för att erhålla besiktningsprotokollet.

För vidare information och bokning av privat visning är ni välkomna att kontakta Jesper Havsberg på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad:

+46 (0) 709755788

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Askengren Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Jesper Havsberg

Askengren Fastighetsmäklare
Mäklare Jesper Havsberg, Askengren Fastighetsmäklare
+46 (0) 709-755788