Vemdalsskalet Vemdalsporten 44

Vemdalsporten, Härjedalen Se på karta

3 675 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
71,8 m²
Tomtarea
1 157 m²
Byggår
2021

Välkommen till 70 smarta kvadratmeter på Vemdalsskalsporten!

Stugan är byggd i ladstil med stora kvadratiska fönster mot utsikten. Utvändigt är stugan klädd med bred liggande limträpanel som är behandlad med tjärvitriol för en naturnära känsla.

Stugan är smakfullt inredd med genomgående brun träpanel, både i tak och på väggar. Full takhöjd ända upp till nock i alla rum ger en härligt luftig känsla. Braskaminen sitter på rätt plats och de stora panoramafönstren släpper i omgivningarna i storstugan. Golven är beklädda med ljus 1-stavs ekparkett samt stora klinkerskivor i grått i hall och badrum. Köket går i mörk ton, det är fullt utrustat och ligger i ena änden av storstugan.

Stugan säljs komplett möblerad och stylad av North Studio med möbler från Möbelmästarna i Hede. Bara att flytta in och börja planera era fjälläventyr. Möbel och inventariespecifikation ligger under dokument.

Stugan ligger på ett lugnt läge, långt in på Vemdalsporten med fin utsikt mot omgivande fjäll. Längdspår och skoterspår går alldeles i närheten, alpinåkning finns ett par minuter bort med bil på Vemdalsskalet.

Jämtlandshus AB har byggt stugan.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen