Mobackavägen 10

Farsta, Huddinge Se på karta

2 990 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
51 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
1 960 m²
Byggår
1950
Antal besök
8 334
Dagar på Hemnet
21

Perfekt läge för dig som vill bo naturnära men samtidigt nå kommunikationer, butiksutbud och service på ca 10 minuter med bil. I natursköna Svartvik / Ågesta ligger denna generösa och något högt belägna tomt med perfekt och fritt syd/väst-läge! Gällande detaljplan tillåter bebyggelse om max 80 kvm fördelat på en huvudbyggnad om max 55 kvm samt ekonomibyggnader om max 25 kvm.
Tidigare har det på tomten funnits ett hus om 51+20 kvm men idag finns endast grunden kvar. Enligt bestämmelse får denna yta åter uppföras, alltså totalt 71 kvm, något större än vad bestämmelsen i övrigt tillåter.

Läs gärna bifogad detaljplan för exakt information samt länk till kommunens information om enskilt vatten och avlopp som finns här:
https://www.huddinge.se/bostad-och-miljo/vatten-och-avlopp/avlopp/

I Ågesta finns flera ridskolor och stall, golfklubb, badplatser och natursköna promenadstråk längs Magelungen. Ett utmärkt lugnt och naturnära läge. Med tiden förväntas området ändra karaktär till vanlig permanent bebyggelse och få både kommunalt v/a och ny detaljplan. En möjlig investering för framtiden.
Välkommen att anmäla ert intresse samt att besöka tomten på plats för att uppleva utbudet och naturen som finns i området.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge