Kommande

Optand 319

Optand, Östersunds kommun Se på karta

2 475 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
96 m²
Tomtarea
3 781 m²
Byggår
1956
Driftkostnad
27 675 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till Optand och detta fantastiska ställe med ett lugnt och avskilt läge och endast 15 minuter från stadskärnan. Med Vibäcken porlandes vid husknuten och den vackra utsikten över Storsjön och landskapet blir det inte bättre. För att vara ett fritidshus så håller det hög standard och bekvämligheter såsom kommunalt v/a och fiber finns anslutet. Vill man bo här permanent så fungerar det alldeles utmärkt.

Fritidshuset har under årens lopp byggts till samt renoverats och flera större saker är gjorda såsom tilläggsisolering, ny ytterpanel, treglasfönster, ny el och dränering. Entréplanet består av hall, kök, storstuga, badrum och sovrum. I storstugan finns en öppen spis som ger extra mysfaktor och i köket sitter en fungerande vedspis. Från storstugan nås altanen som rymmer både utemöbler och grill. Härifrån har man härlig utsikt mot Storsjön och här sitter man gärna och tar morgonkaffet medan man lyssnar till fågelkvittret. I souterrängplanet finns hall, duschrum/tvättstuga, förråd och allrum. Från den nedre hallen nås baksidan av huset. I allrummet finns en vacker öppen spis som är klädd i skiffer.

På tomten finns även en förrådsbod som erbjuder god förvaring samt vedbod och redskapsbod. Trädgården består av gräsmatta, blomplanteringar, buskar och träd. Gott om plats finns för de små med spring i benen och studsmatta om så önskas. På baksidan av huset rinner Vibäcken genom tomten och här finns möjlighet till lek med barkbåtar eller bara lyssna till porlandet. Servitut finns på båtplats och parkering nere vid Storsjön.

De flesta inventarierna ingår i köpet så det är bara för en köpare att flytta in. Ta chansen att bli ägare av detta smultronställe på denna unika plats!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Marcus Ahlqvist

Storsjömäklarna AB
Mäklare Marcus Ahlqvist, Storsjömäklarna AB
072-740 65 55

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.