Grövelsjövägen 470

Älvdalen, Älvdalens kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
94 m²
Biarea
31 m²
Tomtarea
1 602 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1964
Driftkostnad
23 488 kr/år

Denna fastighet har genomgått en rad renoveringar och är i väldigt fint skick. Bostadshuset har genomgående nytt golv samt väggar har målats alternativt beklätts med panel i olika former.
Husets höjdpunkt är det helrenoverade badrummet som stoltserar med fina färger och stora ytor.
Här finns plats för den stora familjen eller varför inte vänner och bekanta, vardagsrummet är stort och rymligt och ligger i anslutning till köket och dess matplats. De stora fönstren gör att man blickar ut mot norska fjällen och skapar ett härligt ljusinsläpp. Vidare finns en separat toalett samt 3 st sovrum.
Genomgående är det ljusa och fina färger i huset och det tidigare garaget har byggs om till groventré med pannrum och ytterligare ett rum som kan förvandlas till extra sovrum/vardagsrum.

Det vidbyggda garaget med automatisk garageport är ytterligare något som verkligen sticker ut på denna fastighet. Här finns plats för både bil, släp eller skotrar.
Från tomten går det att ta sig till skoterled samt längdspåren som går i nära anslutning.
Uppvärmning sker via bergvärme vilket skapar lägre driftkostnader och fastigheten kommer att anslutas till kommunalt vatten och avlopp.

Från fastigheten är det gångavstånd (ca. 200m) till fjällbageriet där man kan köpa sitt varma nybakade frukostbröd och övriga mindre serviceställen.
Grövelsjöns fjällstation ligger ca. 700m från fastigheten och med skidanläggningen ca. 2 km bort finns här många möjligheter till aktivering både sommar som vinter. Med andra ord är detta ett paradis för den friluftsintresserade.
Fastigheten är besiktad och protokoll finns att ta del av, vänligen hör av er till ansvarig mäklare för ytterligare information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Idre-Älvdalen

Kontakta mäklaren

Pär Olsson Björnström

Svensk Fastighetsförmedling Idre-Älvdalen
Mäklare Pär Olsson Björnström, Svensk Fastighetsförmedling Idre-Älvdalen
0730585893