Högåsvägen 8

Älvsala, Värmdö Se på karta

3 000 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
2 893 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
21 700 kr/år

Här välkomnas du till ett charmigt och trevligt fritidsboende om 80 kvadratmeter med hela sju bäddar och möjlighet till båtplats. Fastigheten ligger på en lugn återvändsgata och består av tre hus som erbjuder alla förutsättningar att skapa ett semesterboende att trivas i under lång tid framöver.

Den första byggnaden erbjuder ett vardagsrum med plats för matbord och stolar och en kokvrå i ett rum som kan användas som sällskapsrum. Den andra byggnaden består av två sovrum och ett badrum med dusch och förbränningstoalett. Det tredje huset ligger något mer avskilt från de andra två och utgör ett enrumshus som enkelt görs om efter behov. Här finns en kokvrå samt ett mindre förråd.

Huset står på en lummig och härlig tomt klädd i träd och buskar. Dessutom finns här två härliga altaner med attraktivt söderläge där hela familjen kan samlas för såväl frukost som middag. Den ena av altanerna nås från det första huset och den andra altanen förbinder det första huset med det andra.

På Högåsvägen 8 erbjuds ett naturskönt läge med Bullandö Marina bara fem minuter bort med bil, där du också hittar närmsta livsmedelsbutik och en av skärgårdens bästa restauranger. När du vill ta dig ett dopp under sommarens varma dagar finns två härliga badstränder alldeles i närheten samt rätt till båtplats. Här har du alla förutsättningar att ta vara på de möjligheter som den fantastiska naturen ger och uppskatta de fördelar som ett semesterboende i Älvsala innebär.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Visningstider

  • 5
    jul
    Sön 5 jul kl. 14:00–15:00
    Bokad visning - vänligen anmäl dig!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.