Flatnor 127

Bräcke kommun Se på karta

1 975 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
52 m²
Tomtarea
1 823 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
16 715 kr/år

Välkommen till en idyll med härligt läge på strandtomt vid Bodsjön! Herrevadsströmmen och Forsaleden med strömmande fiskevatten nås med båt på ca 10 minuter. Fin skidtunnel med äventyrsbana och slalombacke finns i Gällö och ett flertal härliga backar för utförsåkning finns i bl a Bydalen, Åre, Klövsjö, Storhogna och Vemdalen och nås med bil inom ca 1,5-2 tim.45 minuter med bil in till Östersund med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen!
Här står ett fint fritidshus byggt 2005 med alla bekvämligheter som kommunalt VA och fiber, och erbjuder en härlig fritidsvistelse både sommar och vinter, eller för att slå sig till ro permanent. Här kan ni vistas under hela året med tillgång till bad och fiske i sjön sommartid, och på vintern både skidspår och skoterspår.
Flatnor är en levande by med permanent boende familjer och många fina fritidshus som sommartid är fyllda av glada sommargäster och ett härligt båtliv på sjön.
Vintertid är det bara att sätta på sig skidorna vid stugan och åka ut på härliga utflykter på sjön där det ofta dras upp ett skidspår.
Huset rymmer tre sovrum, nytt kök från 2019 med kamin och matplats, moderna vitvaror, inglasat uterum med kamin och golvvärme och badrum med kakel/klinker.
Tomten på 1823 m² ramas delvis in av en gärdsgård och bjuder på en härlig strandtomt med brygga vid sjön. På den uppvuxna trädgårdstomten finns dessutom en bastutunna på plintar, ett lusthus med grillplats, en nedsänkt vedeldad badtunna i altanen, utekök med vedspis och kolgrill, pallkragar med planteringar, ett bra förråd med plats för både skotrar, kajaker, fyrhjuling mm, ett förråd för trädgårdsredskap och en vedbod. Allt man kan tänkas behöva med andra ord! Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Kontakta mäklaren

Bodil Gisslén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
Mäklare Bodil Gisslén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
070-6539717