Smedjebacken 1

Brastad, Lysekil Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
76 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
1 472 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2009
Driftkostnad
19 388 kr/år
Antal besök
2 970
Dagar på Hemnet
4

Nu kan vi presentera detta mycket tilltalande och moderna fritidshus i vackra och natursköna Barkedal. På en solrik och lättskött trädgårdstomt ligger detta inbjudande hus som har en mycket väldisponerad planlösning med generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen lösning, flertalet sovrum, loft, förråd/tvättstuga samt helkaklat badrum. Exteriört har man uppfört en stor vidbyggd altan i soligt söderläge som skapar en inbjudande och trevlig helhet. Tomten har fina gräsytor och och grusad uppfart med plats för flertalet bilar. Exteriört finns också ytterligare ett förråd.

På bara en kort promenad når man områdets gemensamma och omtyckta badplats i Gullmarsfjorden. Matbutiker, café och bageri i Brastad nås på ca 10 minuter och Lysekils stad nås på ca 20 minuter med bil.
Den fina och populära golfbanan Holma Golf finns i närområdet och inte långt ifrån finns även fina golfmöjligheter på Brastad pay-and-play. På ca 15 minuter med bil nås trevliga Röe Gård som är ett härligt utflyktsmål där man kan fika, gå vandringsleder och barnen kan leka. Populära och välbesökta djurparken Nordens Ark är även det ett mycket trevligt ställe att besöka med barnen och nås på ca 20 minuter med bil.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lysekil

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.