Björnvägen 2

Fjällfoten, Älvdalen Se på karta

2 150 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
412 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
22 700 kr/år
Antal besök
9 838
Dagar på Hemnet
14

Nu när alla vill äga en egen fjällstuga i populära dalafjällen så har det medfört att det inte finns vare sig tomter eller boenden kvar på marknaden längre.
Denna halva av parhuset ska nu säljas och läget på denna är väldigt bra då den ligger den ligger i hörnet av det som kallas det nya Fjällfotens stugområde.
Här får man plats med även den större familjen då det finns ett badrum på vardera våning och det finns 2 sovrum på entréplan och på övervåningen finns ett sovrum men även ett större rum som man kan utveckla mycket mer och ha det som kombinerat sovrum med flera sängar och även ha plats för ett allrum då rummet har gott om plats.
Köket och allrummet nere är i bästa skick och utgång finns till uteplatsen som är härlig att vistas på när lunchen ska ätas i vårsolen.
Skotergaraget höjer upp värdet på fastigheten då det finns bra förvarings möjligheter här, oavsett om man har skoter eller inte.
Fjällfoten är det först stugområdet som du kommer till när du åker upp mot fjället från Idre by. Här ifrån har du närheten ut till naturen och skoterleden går bara 100 meter längre bort som tar dig upp på fjället. Vandringleder finns det flera av som tar dig till olika platser.
Att gå ner till Idre by tar ca 30 minuter, till Himmelfjäll ca 25 minuter, till Idre Fjäll ca 70 minuter.
Det tar ca 5-6 minuter med bil upp till skidanläggningarna och till Fjätervålen ca 20 minuter.
Inventarier såsom sängar, soffor, bord med mera ingår i köpet och värmen styrs via telefon så att värmen kan höjas när du är på upp till stugan.
Köper du huset nu i februari-mars har du möjlighet att nyttja stugan i Påsk.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Idre Älvdalen

Kontakta mäklaren

Daniel Nyström

HusmanHagberg Idre Älvdalen
0708-344 443