Högbäcksvägen 55

Härjedalens kommun Se på karta

6 500 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
101 m²
Tomtarea
1 670 m²
Byggår
2022

Nedanför den övre delen av Lofsens fjällby, precis vid elljusspåret färdigställs i skrivande stund 4 nya hus. Här bor man fridfullt med utblick mot fjäll och natur men samtidigt nära alla aktiviteter året om. Vintertid kan man ta på sig längdskidorna utanför dörren och direkt bege sig ut i spåret. Skidbackarna ligger bara några minuter bort med bil och skoterleder finns i närheten. Sommartid kan man både vandra och cykla direkt från boendet och till Lofsdalens trivsamma bykärna är det inte långt att gå. Här finns även Lofssjön med fint anlagd badplats och möjlighet till både paddling och fiske. Helt enkelt en perfekt utgångspunkt för ett rikt och aktivt friluftsliv året om, både för fritidsboende och permanentboende.

Huset är på dryga 100 kvm i två plan med härliga sällskapsytor, ett rejält kök och inbjudande sovrum. Lägg där till fräscha badrum/toalett i båda våningsplanen samt bastu och förråd så har man prickat in det mesta för ett lyckat fjällboende. Självklart finns veranda med plats för sköna utemöbler och grill. Husmodellen kommer från norska Saltdalshytta och modellen heter Smart 6 ark. Högbäcksvägen 55 ligger på en fin hörntomt om hela 1670 kvm. Denna kommer även byggas med ett rejält garage i samma stil som huset. Extra för detta hus är även att bergvärme kommer installeras samt att köket får lite mer påkostade vitvaror.

Företaget som ansvarar för hela projektet har lång erfarenhet av att bygga fjällboende och ligger bland annat bakom Fjällripan lodge, Lofsdalen Panorama och Panorama Mountain lodge här i Lofsdalen. Inflyttning sommar 2022. Välkomna att höra av er så berättar vi mer om både husen, läget och varför Lofsdalen är en fantastisk plats att både bo och semestra på!

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
Mäklare info@lofsdalenfastighet.se, Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518