Kolvägen 19

Härjedalens kommun Se på karta

3 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
91 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
1 207 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
32 542 kr/år

I vackra Ljusnedal har man närhet till både sommar och vinteraktiviteter och området passar både för fritidsboende och permanentboende. Här bor man ett stenkast från Driving rangen och Ljusnedals naturskönt belägna golfbana. Vintertid kan man sätta på sig längdskidorna utanför stugan och bege sig ut i något av Nordic Ski spår i världsklass. Här finns även skoterled i närheten och på bara några minuter med bil, eller en uppfriskande promenad, nås Funäsdalen med både skidbackar och ett trevligt utbud av butiker och restauranger.

På Kolvägen 19 får både familj och vänner plats i gedigen fjällstugemiljö. Den smarta planlösningen gör att man kan bo två familjer på 91 välplanerade kvadrat och ändå ha varsin privat del av stugan, som totalt har 4 sovrum och två separata badrum. Badrummen binds ihop av en gemensam bastu där man kan tina upp efter en dag på fjället. De sociala samvaroytorna är rymliga och inbjudande med ett rejält kök och matplats samt en härlig storstuga med öppen spis och utsikt mot Funäsdalsberget. I källaren finns både plats till förvaring och möjlighet att valla skidorna innan man ger sig ut i något av Nordic Skis välpreparerade spår.

Ljusnedal är en charmig by omgiven av öppna landskap, men även vackra Anåfjället och Funäsdalsberget. Här går betande djur i en kulturhistorisk bruksmiljö. Förutom skidåkning så är det nära till fiske, vandring och cykling. Och i Ljusnedal ligger Sveriges äldsta fjällgolfbana vackert inbäddad bland fjällen. De 18 hålen slingrar sig utmed Ljusnedalssjön och naturen runt om. Den har till och med stått värd för den svenska golftouren vid ett par tillfällen.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Malin Nyström

Funäsdalsfjällens Fastighetsbyrå AB
Mäklare Malin Nyström, Funäsdalsfjällens Fastighetsbyrå AB
0705-88 61 27