Messlingen Järvstigen 10

Härjedalens kommun Se på karta

2 450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
2 522 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
18 945 kr/år

Fint läge med rymlig hörntomt och stora ytor för familj och gäster. I Messlingen bor man i nära samklang med naturen. Området kan beskrivas som ett paradis för den som älskar storslagen vildmark, milsvid fjällutsikt och alla tänkbara friluftsaktiviteter året om. Samtidigt är det inte långt till Funäsdalen och Funäsfjällens attraktiva utbud av skidbackar och Nordic skis välpreparerade längdspår.

Här kan man både njuta av tystnaden och lugnet eller fylla dagarna med olika aktiviteter på fjället. Skoterled finns i direkt anslutning till fastigheten och i närheten finns även längdspår. Bara 5km bort ligger Kappruets familjära skidanläggning med restaurang och butik. Området är även populärt för fiske, cykling och vandring.

Fastigheten är belägen längst in på Järvstigen, i Busks område i Messlingen. Det är en generös naturtomt, med attraktivt hörnläge, på drygt 2500 kvm. Infarten är rymlig med plats för flera bilar och motorvärmaruttag. Här finns även ett mindre förråd med plats för skoter.

Stugan byggdes till 2009 och är idag på närmare 100 kvadrat?. Den tillbyggda delen har eget pentry, rymlig storstuga samt sovrum och sovloft, en perfekt gästavdelning med lite privat känsla. I den ursprungliga delen av stugan finns ytterligare två sovrum, badrum med mulltoalett och bastu samt en härlig sällskapsyta med soffgrupp matplats och kök i öppen planlösning. Här samlas man gärna efter en dag på fjället för matlagning, umgänge och avkoppling kanske till skenet från en sprakande brasa. Från storstugan kommer man ut till en uteplats i sydost läge? Kanske en framtida idé kan vara att bygga ett större altandäck som binder ihop ytan på baksidan av huset där man får en härlig och privat yta att njuta av fjällnatur och djurliv.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Malin Nyström

Funäsdalsfjällens Fastighetsbyrå AB
0705-88 61 27