Västvallen 112

Härjedalens kommun Se på karta

2 300 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
72 m²
Biarea
9 m²
Tomtarea
2 125 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
12 683 kr/år

Västvallen är en perfekt utgångspunkt för en härlig fjällvistelse året om. Det är också ett väldigt populärt fritidshusområde där det inte är så vanligt att stugor blir till salu, med andra ord ett riktigt passa på läge!

Här bor man med direkt närhet till skog och natur samt nära Lofssjön som vintertid erbjuder både skoterled, pimpelfiske och transport till längdspår. Sommartid står fisket högt upp på listan och kanske ett uppfriskande dopp i Lofssjön! Alldeles intill fastigheten ringlar även Södra Stråån förbi som mynnar ut i sjön. Från Västvallen startar även flera cykel och vandringsleder. Bland annat Stenrutsleden MTB som slingrar sig uppför fjället och bjuder på både vackra vyer och full fart när leden beger sig utför igen. Unna dig en våffla vid Lofsdalens Våffelstuga som numer har öppet både sommar och vinter. Utöver våfflor och annat gott kan man här njuta av utsikten mot Hovärken, Lofsdalens signaturfjäll som vintertid erbjuder skidåkning för alla åldrar, sommartid finns bland annat spännande downhill leder.

Stugan ligger rofyllt och privat på en plan skogstomt. En klassisk röd sportstuga med veranda mot söder där man kan luta sig tillbaka och njuta av stillheten, kanske lyssna till porlandet från ån strax intill. Invändigt möts man av en rymlig och praktisk hall, tre mysiga sovrum plus sovloft samt en charmig storstuga med öppen spis och ett modernt kök. Här finns även duschrum, separat toalett och bastu.

Till Lofsdalens trivsamma bykärna är det bara några minuter med bil. Här finns mataffär, restauranger, cafe, sportbutik med uthyrning och en fint anlagd badstrand. Vid Lofsdalens fjällanläggning finns skidbackar, downhilleder, uthyrning och annan service samt hotell, padelhall och aktivitetshus. Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen som under senare år växt och blivit en året-runt destination att räkna med. Här byggs cykel och multileder för hela familjen och i Lofssjön kan man både fiska, paddla och bada.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
Mäklare info@lofsdalenfastighet.se, Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518