Strandsjövägen 8

JÄRLÅSA, Uppsala Se på karta

1 825 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
1 902 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
41 400 kr/år
Antal besök
14 010
Dagar på Hemnet
20

Välkommen till ett mysigt hus med ett perfekt läge nära Strandsjön. Huset erbjuder en rymlig tomt med ett härligt solläge på alla grönytor och fina umgängesytor.

Huset erbjuder ett kök med all praktisk utrustning du behöver. Vägg i vägg med köket finner vi ett stort allrum med plats för matgrupp, sittgrupp samt en kamin som ger en extra mysig tillställning i vardagen. Genom altandörren kommer ni ut på altan med tillhörande inglasad uterum som gjort för galamiddagar på landet, eller kanske bara en lugn stund med en filt och en bra bok en regnig eftermiddag. Längst in i huset finner vi ett stort ljust vardagsrum med plats för en soffgrupp och tillhörande möblemang. Tre ljusa sovrum och ett fullt utrustat badrum med tvättmaskin och dusch.

Runt om på fastigheten finns det förråd och en lekstuga där man kan förvara trädgårdsredskap. Man kan också göra om ett av förråden till en gäststuga.

För den som behöver ett 4:e sovrum går det att göra om vardagsrummet till ytterligare ett sovrum då allrummet är stort nog för hela familjen.

Området/Järlåsa
Vid den intilliggande sjön, Strandsjön som är en av flertalet sjöar i området, kan man svalka sig med ett dopp i kvällssolen eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka. Allt detta med endast 35 minuters resa till centrala Uppsala.

Samhället Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället. Här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack. I området finns det gott om bär- och svampplockningsställen.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren