Nygatan 25A

Kungshamn, Sotenäs kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
249 m²
Byggår
1929

Vill ni bo på en av Kungshamns gemytligaste gator, där knottstenen av granit och grönskande trädgårdar skänker en otroligt idyllisk känsla?
Den gamla biografen har omsorgsfullt renoverats av nuvarande ägare och har sedan dennes förvärv bildat två fastigheter och utgör idag alltså ett parhus!
Den västra delen såldes för ett par år sedan och nu avyttras även den östra delen.
Här har säljaren påbörjat en omfattande renovering enligt bifogat bygglov.
På nedre plan finns färdigställd lägenhet ( enligt bygglovet) med sovrum, helkaklat badrum med granitkeramik samt kök med utrymme för matplats. Vidare når vi ett rymligt garage med stor port. Vid sidan av garaget finns ytterligare ingång där tanken är att man tar trappan upp till övre våningens lägenhet. Idag är där kök i öppen lösning med allrum, samt två sovrum. Bygglovet medger att man här bygger en taklätta för att få ytterligare rymd och härligt ljusinsläpp genom dubbeldörrar som tar oss ut till den härliga balkongen.

Säljaren kommer ej att färdigställa de delar som är kvar, så nu letar vi efter dig som letar efter ett centralt boende, med intresse av att sätta in de sista åtgärderna för att skapa ett färdigt hem av detta fantastiskt boende!

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka en förhandsvisning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Bohuslän

Kontakta mäklaren

Ludvig Jakobsson

HusmanHagberg Bohuslän
Mäklare Ludvig Jakobsson, HusmanHagberg Bohuslän
073- 961 92 93