Spelvägen 10

Orrliden, Tandådalen, Malung-Sälens kommun Se på karta

6 250 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 377 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
66 500 kr/år

Totalrenoverat hus i toppskick på Orrliden - Magnifik utsikt och tomt mot orörd natur!

Detta trevliga enplanshus med loft mäter 130kvm uppvärmd yta och har renoverats invändigt 2021 till ett modernt men väldigt gediget fritidshus. På entréplan finns 3 sovrum, badrum i granitkeramik och ett separat rum intill hallen med pjäxtork, torkskåp, tvättmaskin och kapp- & skohylla. Vidare in i huset möts du av en storstuga med generös takhöjd, gott om ljusinsläpp och öppen planlösningen mellan kök, matplats och umgängeshörna. Braskaminen är centralt placerad och syns från alla hörn. Det mörkblåa Marbodalköket med bänkskiva i kvarts blir som en prydnad i rummet och likt tonerna på ytskikt och materialval är känslan fräsch och harmonisk.

Från storstugan finns utgång till altan. Då detta huset är beläget på Spelvägens ytterkurva ligger baksidan och altanen i sydvästläge med sol från förmiddag till kväll. Här sitter du med ostörd utsikt mot Hundfjället och mellan träden slingrar sig pisterna längs fjällsidan. Strax intill huset finns en separat byggd bastu- & relaxavdelning som även den har liten altan i samma läge.

På Orrliden/Salbäcksheden har du lyxen att vara högt upp på fjället, samtidigt som du har närhet till ALLT. Inte långt från Spelvägen finns både längdskidspår och skoterled. Det är cirka 200m till Bad & Skidbussens hållplats och längs hela ytterområdet finns en gångväg och trevliga promenadstråk. Till närmsta anläggningarna Tandådalen & Hundfjället är det cirka 3-4 km. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det cirka 15 km bilväg.

Tillträde enligt överrenskommelse.
Kan säljes med inventarier.
För mer information och bokad visning - varmt välkommen att kontakta SkandiaMäklarna och ansvarig mäklare Ronja Renheim!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Andreas Timfält, Husfoto
SkandiaMäklarna Sälen

Kontakta mäklaren

Ronja Renheim

SkandiaMäklarna Sälen
Mäklare Ronja Renheim, SkandiaMäklarna Sälen
0722119215