Nyproduktion

Rösselängsvägen 55

Östhammar, Östhammar Se på karta

6 700 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
180 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 554 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
22 900 kr/år
Nyproduktion

Välkommen till ett nybyggt fritidshus utöver det vanliga med härlig utsikt över vattnet. Gångavstånd till Öregrunds golfklubb och 3 minuter med båt till Östhammars centrum.

Huset är byggt med standard för permanentboende och har en helgjuten bottenplatta vilket innebär att det passar lika bra för dig som önskar flytta in permanent. Huset är det första i etapp 1 och är inflyttningsklart. Tillträde kan ske
omgående.

Se 360 bilder ifrån huset, följ länk i annons hos mäklaren eller kopia denna länk: https://sjoviksbyn.se/360-bilder

Övre planet har en ljus och öppen planlösning med fantastisk takhöjd och stort fönsterparti i vardagsrum/köksdel. Här finns plats för både matgrupp, soffgrupp och tv möbel där man sitter och njuter av utsikten mot vattnet. Trevligt och fullutrustat kök med köksö. Huset har 4 sovrum, klädkammare, 2 helkaklade badrum, tvättstuga.

Stort garage med 3 meter i takhöjd som nås via dubbelportar och har samtidigt plats för både husbil, båt och släp samt förråd/verkstad. I området finns badplats, parkområde och möjlighet till båtplats vid den planerade båtbryggan. Vid golfbanan finns även paddelbana och restaurang. Med bil når man Östhammar och Öregrund inom 15 min. Huset är skattebefriat i 15 år och fiber finns framdraget till tomtgräns, anslutningsavgift tillkommer.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Östhammar

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.