Fröjdadalsvägen 20

Ronneby kommun Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
1 721 m²
Driftkostnad
14 500 kr/år

Välkommen till ett fantastiskt fint och naturnära läge på Fröjdadalsvägen. I en avstressande miljö hittar vi detta gamla soldattorp med anor från 1800-talet, som ägarna vårdat ömt. Genom åren har huset utvecklats med en nyare köksdel och ett sovrum. Man har bevarat tidstypiska detaljer som golv och väggplankor och synliga takbjälkar, vilket ger en behaglig lantlig atmosfär. Vi har sammanlagt ca 140 kvm fördelat på ett boningshus och en gästhuslänga. I det gamla uppdaterade torpet har vi hall, vardagsrum, sovrum, kök och på övervåningen ett loft med plats för många sängplatser. Gästhuslängan består av tre rum varav två är fint inredda som sovrum, det tredje ej färdigställt och ett rum som kan bli kök och ett badrum.

Torpet och gästhuslängan är beläget på en ca 1700 kvm stor lummig tomt inbäddad i grönska. Gott om buskar och träd på tomten och intill ligger oändligt med svamp och bärskog. Ingen begränsning på naturupplevelser i denna delen av blekinge. Gott om sjöar för bad och fiske, stigar för vandring och fina grusvägar för cykling. Till Ronneby där alla bekvämligheter finns tar man sig på ca 15 min. Vill man vidare ut i världen kommer man till Malmö/Köpenhamn med bil eller tåg på mellan 2-3 timmar.

I coronatider tänker vi på hälsan först och främst. Vill man ha privat visning så ordnar vi det. Vid bokade visningar försöker vi sprida ut deltagare och håller avstånd.

Välkommen att boka tid för visning.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Martin Florén

Egendomsbyrån AB
Mäklare Martin Florén, Egendomsbyrån AB

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.