Hasselängsvägen 2

Spillersboda, Norrtälje kommun Se på karta

4 550 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
220 m²
Biarea
21 m²
Tomtarea
2 628 m²
Byggår
1935
Energiklass
D
Driftkostnad
45 800 kr/år
Antal besök
4 704
Dagar på Hemnet
2

Välkommen till denna rymliga, trivsamma villa på en stor härlig trädgårdstomt i Spillersboda. Huset är byggt 1935 och entréplanet har generösa sällskapsutrymmen samt ett nyrenoverat kök. Skåpinredningen i köket har en fin ljus grå färg och bänkskivor i kvartskomposit. Köket har nyare vitvaror och ett gammeldags skafferi. I anslutning till köket finns ett mycket stort matrum med kakelugn och utgång till altanen. Intill matrummet finns ett rymligt allrum. I entréplanet finns även en relaxdel med dusch och bastu, en rymlig tvättstuga, en stor klädkammare och ett toalettrum. Vidbyggt isolerat garage. Övervåningen består av tre sovrum, ett stort duschrum och en möblerbar hall perfekt för hemmakontoret.

2628 kvadratmeter stor under underbar trädgårdstomt med stora gräsytor, fruktträd och bärbuskar. Fastigheten har ett fint, havsnära läge cirka 150 meter från från havet och 500 meter från fin badplats. SL-bussen stannar precis utanför tomten och det finns även en liten lanthandel i Spillersboda. Från Spillersboda är det lätt att ta sig ut iden vackra skärgården med strandhugg för fiske och bad. Eller varför inte ett besök vid någon av de charmiga skärgårdskrogarna på Högmarsö, Lidö, Fejan eller Furusund. Med en 15 minuters biltur nås Norrtälje med ett stort utbud av affärer och shoppingområden, här finns även en charmig stadskärna med en stor variation av mysiga caféer, restauranger och butiker.

Så välkommen till Hasselängsvägen 2 i Spillersboda och denna charmiga villa som lämpar sig såväl för fritids som åretruntboende med närhet till det mesta!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Lars Karlsson

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Lars Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
+46708328699

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.