Granvägen 5A

Storhogna, Berg Se på karta

3 095 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
78 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
481 m²
Byggår
2010
Driftkostnad
25 500 kr/år
Antal besök
8 194
Dagar på Hemnet
29

Lägenheten är modern, fullt utrustad med allt du kan tänkas behöva i ditt hus i fjällen; ski in/ski out-läge, storstuga med panoramafönster och ryggåstak, braskamin, bastu, altan för grillning under varma vårvinterdagar, fiber indraget, hög standard och komfort och mycket mysfaktor. Lägenheten har två våningar med vardera två sovrum på varje plan. Möbler och inventarier medföljer i köpet, dock inte exakt samma uppsättning som på bilderna som är tagna i en annan lägenhet.

Från Granvägen är det nära till allt du kan tänkas vilja ha i fjällen. Direkt utanför altanerna på huset går ländskidspåret, här ansluter du till Storhognas och hela Vemdalens skidspår. Via längdspåret tar du dig också de knappa 100 metrarna ut till skidbacken som passerar M-huset och vidare ut i Storhognas eller över till Klövsjöfjälls skidbackar. M-huset ligger på bekvämt gångavstånd tvärs över pisten, endast ca 200 meter från Granvägen, här finns restaurant, gym och aktiviteter.

Lägenheten ligger på uthyrningsavtal med Skistar och köpare övertar kontraktet för innevarande säsong. Aktuellt och historiskt bokningslägen ligger under dokument här i annonsen.

Lägenheterna säljs som egen fastighet, fastighetsförrättning pågår och beräknas vara klar i början av oktober. Tillträde kan ske så snart förättningen är klar, preliminärt i början av november.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen