Propusvägen 5

Storhogna, Bergs kommun Se på karta

7 500 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 275 m²
Uteplats
Ja
Driftkostnad
29 000 kr/år

Fint läge på Solbacken i Storhogna med fantastisk utsikt.

På Solbacken kommer ett stort modernt fjällhus med bred svartmålad träfasad i limträ att trona. Med tre sovrum på markplan och ytterligare ett stort utrymme på loftet ryms det stora sällskapet eller familjen här. Husets hjärta är storstugan på drygt 30 kvm och med 5,5 meters takhöjd upp till nocken. Med gott om plats för både soffgrupp och matgrupp i storstugan är det den optimala platsen att spendera tiden på då man inte är utomhus. Köket ligger vid sidan av storstugan och den öppna planlösningen skapar förutsättning för att vara många som umgås. Köket kommer från Epoq och är fullt utrustat med allt du behöver för att laga härliga middagar åt släkt och vänner.

Huset blir påkostat med genomgående högkvalitativa ytskikt, 1-stavs ekparkett och klinker på golven och liggande laserad träpanel på väggarna och i tak. Det blir inbyggda spotlights i storstuga, kök, hall, badrum och bastu. Inbyggda högtalare och plejdsystem går att få som tillval.

Efter en dag på fjället, oavsett om den spenderats på skidor eller med vandringskängor, så är det avkopplande att bada bastu, äta en god middag med Storhognafjället som fond, för att sedan krypa upp i soffan och fortsätta njuta av utsikten med en brasa sprakandes i kaminen.

På loftet finns det plats för ett allrum åt de yngre där de kan dra sig undan för att spela spel eller titta på en film. Det går också att skapa två mindre sovrum om man vill få plats med fler sovplatser.

Från Solbacken är det när snötillgången är tillräcklig möjligt att glida till och från alpinskidåkningen via ett anslutningsspår.

När skidsäsongen är över bjuder området på andra aktiviteter såsom cykling, fiske, golf, vandring och bärplockning. På den härliga altanen som sträcker sig runt hela huset kan du spendera soliga dagar och kvällar året runt.

Garage eller skidförråd är möjligt som tillval.

Ytskikten går att byta ut mot likvärdiga ytskikt. Byts de mot dyrare typ erläggs mellanskillnaden av köparen.
Det som står i objektsbeskrivningen ingår i priset, tillval om möjliga faktureras separat. .
Renderingarna på huset är dataproducerade och färdigt resultat kan komma att avvika från dem.

Fotografierna och 3D-modellen är gjord i ett hus byggt av samma byggfirma, SP Fastighetsinvest AB. Observera att bygget som planeras nu avviker från fotografierna både avseende ytskikt och planlösning.

Kartlänk till fastigheten finner du här (kopiera hela adressen och klistra in i URLen):
https://www.hitta.se/kartan!~62.50206,14.12250,17z/tr!i=kH9Zb3SN/tileLayer!l=1/realestate!a=1!l=62.50204:14.12270?usergeo=1

Inför kontraktsskrivning upprättas detaljerad materialspecifikation som biläggs köpekontraktet, där specificeras allt i husets utförande enligt köparens önskemål.

Beställs huset under januari månad kan det stå klart till september 2022.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen

Kontakta mäklaren

Loe Vastero

SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
Mäklare Loe Vastero, SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
070-542 30 40