Tallstigen 6

Storhogna, Bergs kommun Se på karta

6 250 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
129,5 m²
Tomtarea
1 035 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
31 800 kr/år

Med glädje kan vi nu presentera detta fantastiska fritidshus beläget i Dalvallen, Storhogna. Ett hus om 129 kvm boarea där man verkligen har tänkt på detaljerna, materialvalen och inredningen. Allt smälter samman på ett härligt sätt och det inger en känsla av värme direkt när du kliver in genom dörren. Bostaden har en social och genomtänkt planlösning med en groventré in till tvättstugan, tre sovrum på nedre plan och ett stort sovrum på övre plan med egen balkong.

Huset erbjuder också två badrum, ett med bastu samt en gästwc. För socialt umgänge är köket och allrummet den perfekta platsen. Här kan du sitta och njuta av den härliga utsikten mot Storhogna fjäll och den generösa takhöjden. Direkt när du kommer in genom entrédörren möts du av den sprakande kaminen som verkligen är bostadens mittpunkt. Från köket/allrummet når du bostadens altan i härligt sydväst-läge som ger många soltimmar.

All belysning i huset styrs via Plejd-system. Det är vattenburen golvvärme på hela entréplanet och på övre plan är det golvvärme i badrummet.

Storhogna är ett attraktivt och expansivt område som erbjuder fin utförsåkning tack vare det gemensamma liftsystemet mellan Storhogna och Klövsjö. Det erbjuds också skoteråkning, längdskidåkning på fjället, hundspann och isklättring. Du hittar även Storhogna Högfjällshotell & Spa som erbjuder spa, restaurang och en rad olika aktiviteter för både stora som små. Här får vi inte heller glömma bort Plupps stig som är en liten äventyrsstig för de små. Från bostaden är det en kort promenad till flera mils åkning av längdskidor och utanför fastigheten går skoterleden.

Bostaden säljs delvis möblerad och utrustad enligt separat förteckning.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor och visningsanmälan.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Vemdalen

Kontakta mäklaren

Lina Axner

Bjurfors Vemdalen
Mäklare Lina Axner, Bjurfors Vemdalen