Aspvägen 11

Storhogna Utsikten, Berg Se på karta

3 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
83,8 m²
Tomtarea
1 091 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
29 300 kr/år

I fjällsluttningen invid pisten Fjällbacken i Storhognas skidsystem kommer 83 kvm fjällstuga att uppföras med preliminärt färdigställande under barmarksäsong 2021. Med cirka 200 meter till skidåkning, både utför och längd är läget helt ypperligt! Storhogna M som ligger på promenadavstånd en liten bit ner i backen erbjuder restaurang, gym, aktiviteter och skiduthyrning/skidshop.

Huset kommer att byggas på Aspvägen 11 mellan ett likadant hus och ett brunt enplanshus.

Byggaren är Storsjöhus Bygg som har gott renommé och ger dig som köpare trygghet. Fjällstugan kommer att ha ett plan med storstuga med fönster i tre riktningar och öppet upp till nock. Loften består av två sovrum med extra WC som tillval för 50 000 kr. Utvändigt kläs huset med timmerpanel och vackra timmerknutar på det sättet som vi vill ha det här i fjällen. Interiören har hög standard, liggande träpanel och 1-stavs ekparkett genomgående i hela huset. Kaklade och klinkrade våtutrymmen. Köket är från Marbodal och fullt utrustat. Braskamin från Contura ingår, den står placerad vid trappen. Uppvärmning sker energieffektivt och komfortabelt med vattenburen golvvärme från luftvärmepump.

Bredvid huset byggs även ett skotergarage som dessutom har plats för förvaring eller skidvallning.

Två hus av denna modell har redan byggts på Aspvägen 13 och 15.

Huset säljs på ritning. Köparen köper tomten med ett tillhörande entreprenadavtal. Möjlighet finns att påverka val och färg på ytskikt.

Tillval med extra WC enligt alternativ planlösning finns för 50 000 kr extra.

OBS. Bilderna är tagna i ett likadant hus med några tillval. Komplett specifikation över vilka ytskikt som ingår finns under dokument.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen