Brudsten 1

Svartlöga, Norrtälje Se på karta

4 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
66 m²
Biarea
4 m²
Tomtarea
4 347 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1939
Driftkostnad
6 360 kr/år

Här har du äntligen chansen att förvärva en fantastisk sjötomt med ogenerat läge utan insyn från varken grannar eller båtar. Charmiga och välbevarade hus med mycket karaktär, totalt finns 4 st hushåll på fastigheten, varav 4 hus har öppen spis/ ved spis. Huvudbyggnaden består av ett charmigt vardagsrum med havsutsikt, kök med charmig vedspis, kylskåp som går på gasol samt förvaring bakom luckor. Inglasat uterum med magisk utsikt, perfekt för de kyligare månaderna eller kvällarna.

Ett unikt boende där man mer än gärna tillbringar såväl helger som hela semestrar!
Tomten är perfekt för barn, och stranden med långgrunt berg under är helt perfekt för att lära sig att vindsurfa och att lära sig att ro. Fiske sker några årtag ut och mest nappar sik, abborre och gädda.

Svartlöga är perfekt för dig som letar efter ett fritidsboende långt bort från stadspulsen men samtidigt vill ha närhet till det mest nödvändiga. Svartlögas brygga trafikeras året om av Waxholmsbolaget. Här gör du gärna båtutflykter till Norröra ( Saltkråkan), Söderöra, Blidö och Siaröfortet på Kyrkogårdsön ligger inom båtavstånd och i området finns vackra grönområden, trevliga promenadstråk och strandpromenad. Svartlöga är berömt för sin vackra lövskog och sitt rika fågelliv.
På Svartlöga finns ingen el men fastigheten är utrustad med solceller som försörjer husen med ström, kyl & frys får på gasol som bytes nere i byn.

Välkommen till lugnet i ytterskärgården, det mest gedigna Roslagens skärgård har att erbjuda!

http://www.svartlogaforeningen.se/

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje