Funbo Källtorp 546

Funbo, Uppsala Se på karta

975 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
1 471 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
13 500 kr/år
Antal besök
7 452
Dagar på Hemnet
10

Tänk att snabbt få komma ut på landet till sitt egna ställe bara drygt en mil utanför Uppsala!

I Funbo Källtorp, på en lugnt belägen brant vacker naturtomt med högt och fritt läge kan du blicka ut över naturen och lugnet. På tomten ligger två små fritidshus från 60-talet med enklare standard. Totalt ca 50 kvm.
I det större huset finns allrum, kök, wc och två sovrum och i det mindre huset finns allrum och två sovrum.

Längst ner på tomten finns uppställningsplats för två bilar. En stabil trätrappa från 2005 leder upp till de två byggnaderna.
Fastigheten har sommarvatten, separett toalett och utedusch.

I Funbo Källtorp bor man i ett barnvänligt område med härlig gemenskap. Precis nedanför tomten finns samfällighetens lekplats, grillplats och liten fotbollsplan som är perfekt för de mindre barnen. Vid Vargspåret i Funbo finns flera fullstora fotbollsplaner och här har Funbo IF sin bas.
Runt knuten på huset finns fin svamp- och bärskog och vackra promenadstigar till sjön Trehörningen där det finns en mysig badplats på badholmen samt till Marielunds station där Museijärnvägen Lennakatten avgår. Båtplats kan man stå i kö för att få tillgång till och man kan bli medlem i Marielunds simsällskap och på så vis få låna roddbåtar mm. I Fjällnora friluftsområde finns bl.a. kommunal badplats och plogad skridskois vintertid.
Till busshållplats för linje 809 är det ca 750 m promenad och kortare om man genar genom skogen. Till E4:a-påfarten och Uppsalas östra infart tar du dig på 10 min med bil. På den östra sidan av Uppsala finns utmärkta handelsmöjligheter med Ica Maxi som närmaste sota mataffär & till Stockholm tar du dig på ca 45 minuter. Mindre matbutik och restaurang finns i Gunsta, 2,6 km bort.

Funbo Källtorp inbjuder genom sin vackra natur med sjöar och gammalt kulturlandskap och sin närhet till Uppsala tätort till rekreation och friluftsliv med hög attraktivitet.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 9
    maj
    Sön 9 maj
    Välkommen att boka dig på visning på vår hemsida eller kontakta mäklaren för annan tid.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.