Nyproduktion

Kåvanvägen

Härjedalen Se på karta

4 300 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
110 m²
Våning
1
Byggår
2020
Förening
BRF Viste 1
Om föreningen
Avgift
4 618 kr/mån
Driftkostnad
16 920 kr/år
Nyproduktion

Alldeles intill Funäsdalsbergets nordöstra fot ligger Viste – en fjällby med fokus på design och moderna lösningar i samklang med naturen, med ski in/ski out-läge till Funäsfjällens bästa längd- och utförsåkning, bara ett stenkast från Funäsdalens etablerade utbud. Fjällbyn Viste är perfekt för er som älskar fjäll och natur då både prisbelönt längd- och utförsåkning hägrar utanför dörren. Funäsdalen är Sveriges snösäkraste område som erbjuder något både för stora som små i en härlig mix.

Det första kvarteret som växer fram i Viste fjällby är Viste gårdshus där det kommer att byggas 23 unika bostäder. Bostäderna kommer att variera i storlek mellan 45kvm (2RoK) -110kvm (6RoK). Bostäderna är tänkta att präglas av modern arkitektur och inredningsdesign som genomsyras av den svenska mysiga fjällkulturen. Här kommer funktionella lösningar att samsas tillsammans med genomtänkta bekvämligheter - allt uttänkt i minsta detalj för er som vill skapa ert drömboende med naturen att blicka ut över som närmsta granne.

Gårdshusen kommer att kläs i träfasader av naturlig palett för att smälta in i den natursköna omgivningen av fjäll och skog. Huskropparna kommer att uttrycka sig olika både i utformning och placering i förhållande till terrängen i dalgångens sluttning vilket kommer att skapa olika nivåer av sadeltaks-lutningar i grå zinkplåt. När snön sedan yrar omkring en sen vinterdag kommer husfasadernas lyktor tillsammans lysa upp och skapa känslan av en riktig genuin fjällby.
Inredningen inomhus har hämtat sin inspiration i samklang med de utvändiga fasaderna - från naturen; gulnande löv, ljust trä och mörk sten.

Allt eftersom Viste fjällby byggs upp så har Ortalis planer på att exploatera närliggande område med bostäder, butiker och restauranger - Viste kommer därför att bli ert centrum för er upplevelse. Härifrån kommer det vara gångavstånd till allt: Funäsdalens bästa skidåkning och etablerade butiks- och serviceutbud, samt det nya livsstilsutbud som växer fram i Viste. Bilen parkerar du bekvämt på parkeringsområdet, därefter behöver du inte tänka på den förrän vistelsen är över.

Läs mer om projektet på www.viste.se
Reservation sker via ansvarig mäklare.
Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen