Ljungbacken 9

Härjedalen Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
1 705 m²
Byggår
2019

Det finns en känsla som enligt många slår det mesta - den när man sätter nyckeln i dörren till ett alldeles nytt, fräscht hus. Många drömmer om ett personligt utformat boende i vår vackra fjällvärld. Att själv skapa exakt den där platsen, där hela familjen stortrivs och ständigt vill vara - året om! I skrivande stund håller just en sådan dröm på att färdigställas med tillträde möjligt till årsskiftet. Beläget på Ljungbacken med ett unikt läge där man har utsikt över såväl Hovärksfjället, Lofssjön samt fjällen i söder ända bort till Norge.

Huset har en väl genomtänkt planlösning och smakfullt utvalda material som ger en harmonisk och ombonad känsla såväl utvändigt som invändigt. Fasaden med blandade dimensioner på trät ger ett levande uttryck och passar fint ihop med det falsade plåttaket. Invändigt fortsätter den sobra färgskalan med bland annat en fint gråbetsad träpanel på alla väggar. Storstuga och kök har högt i tak, panoramafönster och utgång till veranda som löper kring huset i tre väderstreck. Med andra ord kan man njuta av fjällvyerna och solen från morgon till kväll! På verandan kommer även ett spabad installeras. Entréplanet har två sovrum samt ett lyxigt badrum med bastu och relax. En trappa upp finns ett mysigt allrum samt ytterligare ett badrum och två sovrum. Här får både familj och vänner plats!

Området Ljungbacken ligger med infart från Däggdjursvägen på Uppvallen och härifrån har man direkt närhet till de välpreparerade längd och skoterlederna. Det populära milspåret, även kallat Byspåret passerar i direkt anslutning till huset via den nya skidtunneln. Tomterna ligger lite för sig själva vilket skapar en exklusivitet och rofylld känsla. Helt enkelt en plats för total avkoppling och livskvalitet!

Tomtområdet är välplanerat och naturligt återställt vilket gör det trivsamt även sommartid. Här finns även gatubelysning. Till Lofsdalen by och vidare till fjällanläggningen är det bara några minuter med bil.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB