Lövhammaren Linnéan 11

Härjedalen Se på karta

3 200 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
80 m²
Biarea
13 m²
Tomtarea
1 070 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
39 711 kr/år

Skidorna på och sen är det bara att ta sig via skidleden till backarna eller ut på någon av Lofsdalens välpreparerade längdspår. På Lövhammaren bor man med ski in ski out läge och i närheten finns även transportled till de fina skoterlederna där man lätt tar sig ut på fjället.

Linnean 11 har ett fantastiskt läge med veranda mot söder och stora fönster med vacker fjällvy. Huset ligger på en hörntomt med stort garage som rymmer både bil och skoter. Extra uppskattat är verkstadsdelen där man bekvämt vallar skidorna inför dagens tur.

Huset är rymligt med gott om plats för både familj, släkt och vänner. Här finns hela 5 sovrum med upp till 13 bäddar. Samlingspunkten är den ljusa storstugan med braskamin i täljsten. I samband med köket finns en separat matplats i burspråk med fönster i tre väderstreck som ger en härlig naturkontakt och utsikt. I anslutning till sovrummen finns både en separat toalett samt ett badrum med dusch och tvättpelare. Och självklart finns det bastu som uppskattas extra mycket i fjällen efter en dag full av friluftsaktiviteter!

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB