Illerstigen 15

Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

8 200 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
78 m²
Biarea
78 m²
Tomtarea
1 208 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1998
Driftkostnad
55 022 kr/år

Mindre än 10 minuter från Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport ligger Hundfjället vars skidområde inom de närmaste åren förväntas utvecklas enormt i strävan mot en internationell fjällresorten i toppklass. Nya SkiStar Lodge byggs centralt på torget och härifrån tar man sig både till alla skidbackar men också till restauranger och nöjen.

Drygt 2 kilometer från anläggningens puls hittar du Illerstigen 15! Med gårdskänsla och takad balkong i sydväst läge ligger detta Larsson Hus i hörntomt på ett område vars utsikt är betagande. Både Tandådalens och Hundfjällets backar syns österut och på vintrarna när mörkret lagt sig lyser pisterna vackert upp fjällsidan. Grundstandarden är hög och huset i suterräng möjliggör två fulla plan om totalt 156 kvm uppvärmd yta med trapp som förbinder planen. Här finns 11 bäddar fördelat på fyra sovrum och totalt 2 WC + badrum med duschar, bastu och tvättmöjligheter.

På gården får flertalet bilar plats och i norra delen finns ett fristående hus med två extra bäddar i gästrum samt förråd. Utvecklingsmöjligheterna här är stora, varför inte placera ett spabad på det stora trädäcket?

Med oss på SkandiaMäklarna kan du gå på husvisning i fjällen från soffan - MISSA INTE den förinspelade videovisningen med Ronja!

Tillträde enligt överenskommelse.
Till viss del uthyrd av GUMO.

Kontakta Per Flyrén eller Ronja Renheim för mer information och visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sälen

Kontakta mäklaren

Per Flyren

SkandiaMäklarna Sälen
Mäklare Per Flyren, SkandiaMäklarna Sälen
070-5703851