Bernhardinas väg 11

Kämpersvik, Tanum Se på karta

6 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
169 m²
Tomtarea
3 081 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1974
Driftkostnad
40 011 kr/år

Modernt, renoverat, lyxigt och smakfullt fritidshus i Kämpersvik med närhet till havet!

Varmt välkommen till Bernhardinas väg 11 beläget i den populära charmiga Bohuslädska idyllen Kämpersvik. Ett mycket modernt och smakfullt fritidshus/villa med genomgående påkostade materialval.

Fastigheten är på hela 3 081 kvm tomt med ett hus på 169 kvm med 6 rum varav 4 sovrum håller en hög standard och kan användas både som fritidshus eller som åretruntbostad. Här kan man flytta in direkt då huset är mycket fräscht, fint, påkostat och väldigt smakfullt. Här är det bara att slå sig ner och koppla av och njuta av huset som har det som behövs för avkoppling i form av ett spabad på en av husets stora härliga terrasser med sydvästläge!
Ett av vardagsrummen har även en värmande charmig nyare kakelugn som är mycket effektiv och en extra bra värmekälla till huset. Huset har en stor fin möblerbar hall, fullt utrustat lyxigt kök, ett badrum, en gästtoalett, stor tvättstuga, gästhus/ förråd i anslutning till huvudhuset. Här finns det som man behöver och lite till. Generöst tilltaget med terrasser i olika väderstreck, bra parkeringsmöjligheter. Miljön kring fastigheten är en sagolik med vatten, grönska och berg som omringar huset, nästan som en lite egen resort, välkommen att uppleva på plats!

Bostaden är attraktivt belägen med utsikt och närhet till Ejgdertjärnen med dess vandringsled och även närheten till salta bad, sandstränder, kobbar o skär, krabbfiske och havet.
Kämpersvik är perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man i naturnära unik kustmiljö med närhet till både Fjällbacka och Grebbestad som är en riktig sommarstad som även lever året om med bra utbud av butiker, service, restauranger och nöjen.

Ingen boplikt

Avstånd till Fjällbacka och Grebbestad ca 10 minuters bilfärd i vardera riktning.
Avstånd till Göteborg ca 1h 30 min bilfärd ca 13 mil
Avstånd till Oslo ca 2 h bilfärd ca 16 mil

Huset bör upplevas boka tid för visning redan idag.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 14
    mar
    Sön 14 mar kl. 13:00–14:00
    Gå vidare till den gröna fliken - Läs mer hos mäklaren och anmäl dig till visning.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.