Öddö Bredfjällsväg 11

Öddö, Strömstads kommun Se på karta

3 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
78 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2008
Förening
BRF Öddö Brygga
Om föreningen
Avgift
3 590 kr/mån
Driftkostnad
8 280 kr/år

Varmt välkomna till natursköna Öddö där vi nu har den stora äran att presentera detta trevliga fritidshus i bostadsrättsform med tillhörande båtplats samt del i sjöbod!

Här bor man i vackra, naturnära och lugna omgivningar med omedelbar närhet till västerhavet. Huset är i två plan där entréplanet består av en rymlig hall, två sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, trevlig köksdel samt ett trivsamt sällskapsrum. En trappa upp möts vi av två sovrum, helkaklat badrum samt ett mysigt allrum med soffhörna. Den väl tilltagna terrassen bjuder på sol hela dagen, här kan man avnjuta morgonkaffet till fåglarnas kvitter för att senare på dagen njuta av dagens sista solstrålar i goda vännerslag! Huset ligger högt upp med ett hörnläge så på terrassen har man den grönskande skogen som närmsta granne. På kort promenadavstånd finns den medföljande båtplatsen som ger möjligheten att ha båt och den frihet det innebär att kunna utforska skärgården och kosterhavet på egen hand! Detta är ett lättskött och smidigt boende i första raden med ett av de absolut bästa lägena i föreningen! Centrala Strömstad med ett rikligt utbud av butiker och restauranger ligger ca 10-15 minuter bort med bil. Oslo och Göteborg nås på ca 1.30.

Se vidare under "Filer & Länkar" för stadgar, senaste årsredovisning och information om bostadsrättsföreningen.

För vidare information samt bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö eller Jesper Havsberg på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad:

+46 (0) 709-755789 el. +46 (0) 709-755788

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Askengren Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Linn Warnö

Askengren Fastighetsmäklare
Mäklare Linn Warnö, Askengren Fastighetsmäklare
+46 (0) 709-755789