Granfjällsporten 59

Sälen, Malung Se på karta

7 950 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
603 m²
Byggår
2013
Driftkostnad
42 819 kr/år
Antal besök
3 511
Dagar på Hemnet
18

Välkommen till Granfjällsporten och detta vackra Larssonhus i isolertimmer.
Här finner du ett vackert fjällhem med genuin känsla och genomgående hög standard till salu.

Hjärtat i huset utgörs av en underbar storstuga med vackra timmerväggar och braskamin med stensatt murstock. Här är det full takhöjd upp till nock och generösa fönsterpartier som bjuder på härligt ljusinsläpp och vackra vyer mot fjällvärlden. En underbar miljö för avkoppling och rofyllda dagar under årets alla årstider.
Köket har modern hög standard med alla bekvämligheter och är väldigt välplanerat. Även matplatsen bjuder på utsikt mot fjäll. Köksbordet är väl tilltaget för att kunna samla alla efter dagens äventyr.
Hela nedervåningen är en stor öppen social yta där man samlar familj och vänner för att umgås och koppla av.

På entréplan finns ett större badrum med bastu vilken har försetts med ett fönster ut mot storstugan så att du även här kan njuta av utsikten.

Längst in finner man husets master bedroom. Ett väl tilltaget sovrum med eget badrum i direkt anslutning samt fönsterdörr mot husets lugna baksida.

Via den vackra trappan till övervåningen når man loftgången och de övriga sovrummen. Här finns också ett extra allrum för tv och spel.
På övervåning finns ytterligare ett badrum med dusch och toalett.
Från det större sovrummet på övervåningen finns utgång till balkong. Här njuter du av utsikten i avskildhet.

Husets stora veranda gör ingen besviken. Här kopplar du av i ett härligt SPA-bad och njuter av utsikt mot norska fjällvärlden.
Solen skiner från förmiddag till solnedgång. Dessa vyer mot Granfjällsporten och fjällens vackra natur tröttnar man inte på i första taget. Lika vackert i vinterskrud som i sommarens grönska och höstens storslagna färger.

Detta vackra fjällhem visas löpande. Kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malung