Olarsängen 21

Sälfjällstorget, Sälen, Malung Se på karta

6 490 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
143,1 m²
Biarea
45,2 m²
Tomtarea
817 m²

I ett populärt område med få möjligheter till nybyggnation finns nu chansen på Olarsängen, strax norr om Sälfjällstorget. Tomten säljs med tillhörande entreprenad av fritidshus i premiumklass genom HUSARVID AB. På förslagsritningen är huset utrustat med braskamin och gott om plats för hela familjen i form av 10 bäddar och rymligt allrum. Hall på 7,7 kvm med torkskåp, pjäxhylla och förvaring. Badrum på nedre plan med WC, dusch, kommodpaket från Svedbergs, bastu, relax och tvättstugedel för klädvård. Köksinredning från Vedum och vitvaror från Siemens. På övre loftplan ett mindre allrum, WC och två sovrum. Dessutom ger en öppning ner till allrum en otrolig rymd på nedre plan. Veranda med utgång från kök och hall samt skidförråd på tomten.

För att komplettera helhetsupplevelsen har du från Sälfjällstorget gångavstånd till det mesta utav Lindvallens utbud. Förutom nöjen, restauranger, butiker, liftar och skidbackar beläget på självaste torget har du också gångavstånd till bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning samt Gustavstorget med skidliftar, butiker och restauranger. Samtidigt är det inte längre än 2 km till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livs och restauranger.

Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport som kommer att färdigställas inför vintersäsongen 2019-2020 är det ca 25 minuters bilväg. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Förslag:
Boarea: 143,1
Biarea: 45,2
Byggnadsarea: 94,9
Antal rum: 6
Varav sovrum: 4 - 0
Areakälla: Areauppgufter enligt ritningar

Byggnadstyp: 1 med loft
Fasad: Liggande träpanel
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Stomme: Trä
Utvändigt plåtarbete: Plåtisol
Grundläggning: Platta på mark
Fönster: 3-glasfönster isoler
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med golvvärme
Ventilation / Typ: Mekanisk frånluft
Tomtarea: 817 kvm

I priset ingår materialval standard, som kund har du möjlighet att påverka alla tillval och utrustning.

Bilderna är visualiseringar och endast förslag. Ytterligare säljfolder samt byggnadsbeskrivning finns under "dokument". Mäklare förmedlar endast tomten, eventuella materialändringar och vidare kontakt rörande byggnation har köparen själv med HUSARVID AB. För info om husbyghttp://husarvid.se/kommande/salen/
Kontakta mäklare för visning.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sälen