Kommande

Altairvägen 5

Solsidan, Storhogna, Bergs kommun Se på karta

10 500 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
185 m²
Tomtarea
947 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Kommande

Längst upp på Solsidan i Storhogna, längst in till vänster ligger detta praktfulla hus. Läget är perfekt, lite avskilt längst in på gatan med skid-/anslutningsspår direkt bredvid tomten. Via det ansluter du smidigt till både Storhognas längdspårsystem samt Storhognas och Klövsjös alpina skidbackar. Det går också lätt att nå skoterled från huset. Från huset har du utsikt mot Storhognas skidbackar.

Huset är byggt av Forsgrens timmerhus och här har man inte sparat på vare sig yta eller utförande. Huset är på 185 kvadratmeter, entréplanet består av en enorm storstuga och kök i öppen planlösning som sträcker sig över hela främre delen av entréplanet. Här finns en stor matsalsgrupp, soffgrupp vid husets kamin samt fullt utrustat kök med köksö. Från hela storstugan och köket har du fin utsikt mot omgivningarna. Två altandörrar, en från köket och en från den delen av rummet där soffgruppen står leder ut till den stora altanen i sydvästläge.

Vidare på entréplanet finns ett lyxigt SPA med bastu och jacuzzi på altanen strax utanför som nås via en altandörr. På Entréplanet finns ett sovrum och ett tv rum, för den som vill maximera antalet sovrum och bäddar kan tv rummet göras om till ytterligare sovrum.

Loftvåningen är inredd med tre mysiga sovrum med snedtak samt ett ytterligare badrum.

Fastigheten säljs möblerad undantaget personliga tillhörigheter.

Kontakta mäklaren för exklusiv visning!

Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen

Kontakta mäklaren

Loe Vastero

SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
Mäklare Loe Vastero, SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
070-542 30 40

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.