Horrmundsvägen 14

Sörsjön, Älvdalens kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
96 m²
Tomtarea
5 ha
Balkong
Ja
Byggår
1931

Nu säljs en fastighet med bostadshus samt intilliggande lada med stor förvaring. Här finns jakträtt för småvilt samt älg enligt uppgifter från länsstyrelsen.
Bostadshuset är i 2 plan där man välkomnas av hall som vidare leder till allrum samt kök. Entréplan har även badrum med toalett, dusch, tvättmaskin samt bidé.
Det renoverade köket skapar härlig yta att avnjuta sin måltid samt umgås, har finns även en fullt fungerande vedspis. Vidare från köket finns ett rum med stora förvaringsmöjligheter.
Allrummet är rymligt och här finns en fungerande kakelugn som skapar både värme samt mysfaktor.
Övervåningen har 3 sovrum med plats för många bäddar. Den utbyggda altanen skapar en skön yta att avnjuta kaffet efter en aktiv dag. Från altanen har man även utsikt bort mot Sälenfjällen.
Bostadshuset har inkopplad funktion att höja samt sänka värmen i huset via telefonen då man inte vistas här.
Fastigheten säljs inklusive inventarier bortsett från personliga tillhörigheter. Skoter kan köpas till enligt överenskommelse med ägaren.

Den rymliga ladan skapar utrymme för både skoter, gräsklippare samt övriga maskiner/tillbehör. Inne i ladan har en samlingslokal/festlokal inretts där det finns el draget så man kan laga mat samt sitta ner med stora sällskap.
Utöver ladan och festlokalen finns även ett förråd som idag används som hundgård.

Fastigheten har skog samt mark om 5ha, skogen är inte inventerad gällande virkesbestånd. Om detta är av vikt för en intressent uppmanar jag till ett besök för att själv eller via fackman bedöma beståndet.
Jakträtt finns för småvilt, samt älg inom lövnäs VVO. Jaktkort för småvilt löses via Sveaskog.

Lövnäs är en härlig pärla vackert belägen med närhet till vatten. Vintertid finns här skoterleder som går mot både Sälen och Särna/Idre. Med andra ord är detta en perfekt plats för den som söker möjligheter till avkoppling samt aktiviteter både sommar som vinter. För den skidintresserade är det ca. 40 minuter till Lindvallen samt ca. 50 minuter till Stöten där både alpin samt längdåkning finns att tillgå.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

Kontakta mäklaren

Pär Olsson Björnström

Svensk Fastighetsförmedling Sälen
Mäklare Pär Olsson Björnström, Svensk Fastighetsförmedling Sälen
0730585893