Murklans väg 29

Tännäskröket, Härjedalen Se på karta

5 700 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130,5 m²
Tomtarea
1 120 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
31 500 kr/år

Fjällhus Lokatten är en modern tolkning av den klassiska bebyggelsen i Härjedalen. Arkitektparet Andrén Fogelström (www.andrenfogelstrom.se) har ritat ett elegant och trivsamt fjällhus med en slank gestalt och ett karaktäristiskt sadeltak som ramar in huset. Byggnaden präglas av sina väl bearbetade träfasader i elegant mörk kulör. Insidan är varm och välkomnande, med sin generösa storstuga med milsvid utsikt och ombonade sovrum.
Fjällhuset ligger på en av områdets finaste tomter i sydvästläge med enastående solnedgångar och utsikt mot fjällvärlden och den norska gränsen. Fjällhuset är byggt med hög standard, genomtänkta detaljer och påkostade materialval i samklang med naturen.

Huset är utformat med stora sociala ytor, en vacker takhöjd och ljusinsläpp. Det är utrustat med braskamin, bastu, två badrum med natursten, 5 sovrum, egen terrass samt anslutet till fiber. Huset är möblerat med ett nyckelfärdigt inredningspaket framtaget i samarbete med Norrgavel, vilket ger ert fjällhus en vacker skandinavisk fjällkänsla med hållbara, tidlösa och ekologiska möbler. Kostnad för möbelpaketet tillkommer (se bilaga under dokument).

Här bor ni invid Tännäskrökets liftsystem, längd- och skoterspår samt Rogens naturreservat och kan ta del av Funäsfjällens stora utbud på aktiviteter året runt. Tännäskröket är förutom skidåkning, vandring, fiske och den vackra fjällmiljön känt för sin fokus på arkitektur, design och mat. Restaurang Árran är nominerad av White Guide och boendet är omskrivet som ett av fjällvärldens finaste.

Genom att teckna hyresförmedlingsavtal med Tännäskröket så kan ni enkelt och smidigt hyra ut ert hus för att finansiera ert fjällboende. Tännäskröket ombesörjer bokning, betalning, avsyning och gästservice.

Ge er familj en förankring i Sveriges vackraste fjällområde och en investering i ett aktivt friluftsliv.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö