Hultås Trollevik 261

Trollevik/ Oxevik, Uddevalla Se på karta

6 250 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
97 m²
Biarea
97 m²
Tomtarea
1 295 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
4 026 kr/år

Fantastisk havsutsikt och hav och skärgård i din omedelbara närhet. Inrett källarplan ger möjlighet till uthyrning eller hemmakontor. Försäljningen av Hultås Trollevik 261 är ett tillfälle för dig som önskar bo med havet i din omedelbara närhet och konstant havsutsikt. Här lever du med sol från morgon till sen kväll, omgiven av vacker natur och med finaste utsikten över Gullmaren och dess inlopp. Att bo hundra meter från havet är få förunnat. Naturskön och privat tomt – vind- och insynsskyddad och omsluten av berghällar, terrasseringar med perenna växter som rosor och lavendel. Upp längs berghällarna klänger murgrönan, klematis och kaprifol. Tomten är verkligen en oas för sig och för den som vill ägna sig åt odling väcker liv i trädgårdslanden. Här ges alla möjligheter till ett underbart sommarliv! Den lättskötta trädgården har såklart flera uteplatser, antigen på baksidan eller så intas middagen på den stenlagda uteplatsen med utsikt över havet och vacker solnedgång. En liten upptrampad stig användes tidigare för att ta sig ner till vattnet och badet. Du som vill ha badrocksavstånd letar upp denna och tar närmsta vägen genom naturen. I övrigt finns flera badställen, klippor och stränder i närområdet.

Bostaden har de senaste åren renoverats, bland annat har källarplan inretts till att idag utgöra generösa sällskapsutrymmen/ sovrum, rymligt badrum med tvättstuga samt goda förvaringsytor. Entréplan rymmer tre bra sovrum, stort vardagsrum där stora fönsterpartier längs hela husets långsida ger konstant havsutsikt. Från vardagsrummet är det öppet mot köket, ett praktiskt arbetskök, med utsikt och nya vitvaror. Hela övre plan domineras av den påtagande utsikten där havet ständigt gör sig påmint.

Bostaden är renoverad för att fungera även för åretruntnyttjande, och den har de senaste åren varit bebodd året om. Entréplan rymmer kök och vardagsrum längs hela husets långsida där stora fönsterpartier ger en magisk vy över havet. På entréplan finns också tre bra sovrum och ett snyggt helkaklat badrum. Nedre plan är renoverat och inrett med ytterligare all-sovrum samt ett stort badrum. Fiber med wifi är praktiskt för den som inte bara vill vara ledig, men också för den som jobbar mycket hemifrån i dessa tider. Nedre plan kan mycket väl avskiljas från bostaden och användas som hemmakontor. Egen ingång och eget badrum möjliggör uthyrning om du kompletterar med ett pentry. På tomten finns även en verktygs-/ förvaringsbod som skulle kunna byggas om till gäststuga.

Hultås Trollevik ligger på vägen mot Skaftö. En bit innan Skaftöbron tar man av mot Gullmarn och när du i princip når vattnet är du framme. Trollevik vetter mot havet och Lysekil vilket garanterar den sena solen och vackra solnedgångar. Efter Trollevik kommer Oxevik där det finns en fin liten småbåtshamn och möjlighet till båtplats. Det här är boendet för dig som vill njuta av konstant havsutsikt och med vacker natur och badliv inpå knuten. Du lever avskilt och privat med endast några få intilliggande fastigheter.

Fastigheten ligger utanför detaljplan och är undantaget strandskyddet så möjligheterna är stora. Tillsammans några få andra fastigheter i närområdet, får den anses unik då den samtidigt ligger inom Gullmarsfjordens naturreservat och inom Natura 2000. Inom dessa områden finns mycket stora restriktioner för uppförande av nya byggnationer, så dem som äger redan befintlig fastigheten med bostadsbyggnad tillhör en grupp lyckligt lottade. Läs gärna mer: https://www.ud

Läs mer hos mäklaren
Lysekilsmäklarna

Kontakta mäklaren

Katarina Törnkvist

Lysekilsmäklarna
Mäklare Katarina Törnkvist, Lysekilsmäklarna
0702-40 05 35