Domherrevägen 8

Dalvallen, Storhogna, Berg Se på karta

6 295 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
176 m²
Biarea
25,4 m²
Tomtarea
1 638 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
28 600 kr/år
Antal besök
3 511
Dagar på Hemnet
28

Välkommen hem till Dalvallen och 176 kvadratmeter fjälldröm på en stor solig tomt!

Huset kommer att byggas i mörk stilfull ton, interiört med bred brunlaserad träpanel på väggar och i tak. Panoramafönstren på husets gavel går i ett stycke ända från golv till tak och ger en känsla av att släppa in fjällvärden rakt in i din storstuga. Mellan panoramafönstren står kaminen, ytan bakom den är stensatt ända upp till nocken. Köket är fullt utrustat från Ballingslöf med utsikt mot Storhognafjället och skidbacken genom det stora spröjsade fönstren. Köket är utrustat med spishäll med inbyggd fläkt, vitvaror i svart eller inbyggt utförande allt från Miele. Huset storstuga i öppen planlösning med köket på markplanet samt ytterligare ett allrum på övervåningen. På markplanet på husets sida finns ett stilrent SPA med bastu och relax med glasvägg emellan, en helglasad altandörr leder rakt ut på altanen. Vidare på markplanet finns två stora sovrum samt ett extra badrum/tvättstuga.

En trappa med glasräcke leder upp till övervåningen. Här är allrummet som är mysigt ritat med snedtak, även härifrån kan du njuta av utsikten tack vare de stora panoramafönstren och glasräcket. Här finns plats för mindre soffgrupp eller fåtöljer. På övervåningen finns tre sovrum, två med plats för dubbelsäng, ett med plast för två enkelsängar. På övervåningen finns också ett badrum.

Tomten ligger i lätt sluttning på Domherrevägen 8 med magnifik utsikt mot Storhognas skidbackar. Från tomten kan du ta dig med längdskidor på fötterna,. Det är även möjligt att åka skoter direkt från tomten för att ansluta till skoterleden som ligger i närheten. För alpin skidåkning tar man lämpligen bilen. Det finns möjlighet att promenera knappt 500 meter till Solbacken och därifrån använda anslutningsspåret som förbinder Solbacken med Storhognas och Klövsjöfjälls alpina skidbackar.

Garage är möjligt som tillval, 250 000 kr för kallgarage, 350 000 kr för varmgarage. Ritningar på garaget ligger under dokument.

Husbyggaren heter Husdirekt i Jämtland AB och har under det senaste året producerat drygt tio hus i området med idel nöjda kunder.

Observera att huset ej är byggt. Huset kan vid snabb och smidig affär vara klart till jul 2021. Den som vill köpa det köper tomten separat och tecknar upp ett ABS019 avtal med husentreprenören. Mäklaren hjälper dig.

För att titta på platsen för huset skriv in Domherrevägen på Hitta.se, det är lätt att hitta!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen