Kommande

Marias väg 1A

Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
135 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
512 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
31 810 kr/år
Kommande

Välkommen till detta mycket attraktiva parhus högt beläget med bekvämt ski-in-ski-outläge till centrumliften! Parhuset är mycket påkostat materialmässigt och välplanerat i minsta detalj. Invändig ligger genomgående en vitmålad träpanel och golven är klädda i en fin enstavsparket (Kährs). Golvvärme i entréplan ger god komfort. Den rymliga hallen med separat klädkammare ger utrymme till optimala förvaringsmöjligheter. Sällskapsytorna (kök, matrum och vardagsrum) är representativa och generösa där stora fönsterpartier från golv till tak ger utsikt över fjällmassiven och vackert ljusinsläpp. Självklart så finns här en kamin som ger extra mysfaktor och värme när kylan kryper på. Den smakfulla köksinredningen från Ballingslöv har arbetsytor i granit.

Detta rymliga fjällboende fördelar hela fem sovrum, två i entréplan och tre på övre plan. Övre plan disponerar också ett allrum, vilket underlättar umgänge och social samvaro ytterligare. Här finns två kaklade badrum var av ett med bastu och det andra intrett med tvättmöjligheter. Badrummen är placerade ett på vardera planet.

Husets säljs med inventarier.

Tomten är rymlig med bra uppställningsyta för upp till tre bilar, vilket är mycket uppskattat. Här bor ni med gångavstånd till skoterled och skoterparkering, Hemavans kompletta serviceutbud, flygplats och busskommunikationer samt fina prepparerade längdskidspår.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Umeå

Kontakta mäklaren

Charlotte Forsberg

MOHV Umeå
Mäklare Charlotte Forsberg, MOHV Umeå
0766-22 11 38

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.