Gallbodavägen 38

Kvarnsjön/Åkersberga, Österåker Se på karta

4 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
54 m²
Tomtarea
4 440 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
16 268 kr/år
Antal besök
15 573
Dagar på Hemnet
23

Med eftertraktat läge vid Kvarnsjön med gångavstånd till havet och närhet till Stockholm finner ni detta härliga fritidsboende!

Den vackra tomten om hela 4.440 kvadratmeter bjuder på sol från morgon till kväll och sköna bad vid den egna bryggan och i den vedeldade badtunnan. Här finns plana gräsytor för lek, fina ekar, bärbuskar, planteringar och flera stora uteplatser med sjöutsikt. På altanerna finns gott om utrymme för grill, loungegrupp, utekök och matplats. Här kan man blicka ner över vattnet och njuta av solen under hela dagen. Huvudbyggnaden innefattar kök, två sovrum och allrum med utsikt över sjön.

På tomten finns även två trevliga gäststugor. Det ena är ca 20 kvm med sällskapsrum, pentry, dusch med tvättmaskin samt ett sovrum med plats för dubbelsäng och egen altan. Den andra gäststugan är på ca 10 kvm med plats för dubbelsäng. Övriga byggnationer avser två förråd samt vedbod.
Goda möjligheter till avstyckning eller tillbyggnad finns enligt nuvarande ägare. Sluttningen nedanför nedersta altanen mot sjön arrenderas med långtidsavtal.
Huvudbyggnad kan användas både som sommarställe eller permanentboende.

Läget är bästa tänkbara, på en lugn väg med direkt närhet till såväl insjöbad som fiske. Gångavstånd till havet med båt- och badbryggor. Cirka 40 km bilresa från Stockholm och med kort bilresa når ni Åkersberga Centrum där all kommunikation och service finns nära till hands.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019