Långestrandsvägen 22

Öddö, Strömstads kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
2 540 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1980-1982
Driftkostnad
28 842 kr/år

Varmt välkomna till Långestrandsvägen 22 och detta mysiga fritidshus med härlig belägenhet och fina solförhållanden i Strömstad kommun!
Söker ni efter ett fritidsboende med bra belägenhet, båtplats, bra solläge och många sovplatser på en insynsskyddad lummig tomt?

Här erbjuds det ett charmigt fritidshus bygg i trätimmer, här har man ett bra solläge på det flesta av dygnets timmar.
Huset är ett enplanshus med källare som består utav 7 rum och kök varav 4 sovrum, ett kontorsrum, ett allrum och ett stort vardagsrum, här finns det gott om plats för både familj och gäster.

När man kliver in genom entrén så möts man av hallen som erbjuder avhängning till vänster och badrum med wc och dusch till höger.
Vidare in genom huset så når man det stora vardagsrummet till höger efter hallen, här kommer det att tillbringas många timmar med härligt umgänge där man också har den praktiska utgången som tar en ut till husets mysiga altan där grillen förmodligen kommer stå varm på sommarkvällarna.
Strax bakom vardagsrummet så finner vi husets kök som erbjuder bra arbetsytor och allt man behöver för att skapa kvällens goda middag.
Tar man sig vidare in i huset och tar vänster efter hallen så möts man av ett rymligt allrum/tv rum.
Vidare in genom huset så finner vi husets alla sovrum, totalt fyra sovrum varav två är större sovrum med dubbelbäddar sedan har man ett lite mindre sovrum med våningssäng och ytterligare ett sovrum med enkelsäng. Om man utöver dessa fyra sovrum skulle behöva ett femte så finns det ett lite mindre kontorsrum som även det går att använda som sovrum vid behov, eller varför inte då använda sig av friggeboden.

Till fastigheten följer det med en båtplats som är cirka 280cm bred i samfällighet och andel i sjöbodsförråd, perfekt ställe att lägga flytvästar eller liknande redskap som man behöver ha med sig ut på sjön!

Öddö är en fantastisk plats för att uppleva västkustens unika natur med vackra promenadstråk på mysiga stigar som leder en till olika utflyktsmål.
Närmaste strand nås på cirka 5 minuters gång från fastigheten och båtbryggan där sjöbodsförrådet också ligger nås på cirka 5-10 minuters gång!
Grusvägarna som finns på Långestrand är väldigt lugna då det sitter en bom in till området som sätter stopp för sådan trafik som inte hör hemma där, vilket gör det väldigt enkelt för föräldrarna att slappna av när barnen är ute och leker på området oavsett om dem går till båtbryggan eller någon annanstans innanför bommen.

Huset är besiktigat och en 10 års dolda fel försäkring ingår till köparen, (Försäkringsprodukt Varudeklarerat).

Avstånd till Oslo ca 14 mil, 1h och 40 min.
Avstånd till Göteborg ca 17 mil 1h och 50 min.

Gå inte miste om det här fina läget, kontakta ansvarig mäklare redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad

Kontakta mäklaren

Leif Fourong

Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
Mäklare Leif Fourong, Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
+46707463507