Granfjällsporten 9

Sälen, Malung Se på karta

7 550 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
763 m²
Byggår
2009
Driftkostnad
42 765 kr/år
Antal besök
4 153
Dagar på Hemnet
20

Välkommen till Granfjällsporten 9 - Ett fritidsboende med underbar utsikt mot skidbacke och fjäll!
Rymligt fjällboende med generösa sällskapsytor och fem sovrum. Fantastisk veranda med solläge från lunch till kväll och underbar utsikt.
I detta välplanerade hus finns plats för många.
Endast 50 meter till lift. Du tar dig på skidor hela vägen till ytterdörren!

I detta isolertimmerhus erbjuds hela fem sovrum, tre badrum och givetvis bastu.
Köket är rymligt och modernt med gott om plats för gemensam matlagning. Middagen avnjuts vid matplatsen i storstugan intill sprakande brasa och med vacker fjällutsikt.
Storstugans trevliga öppna planlösning har braskaminen som central punkt. Över allrummet är det öppet upp till nock med stora fönsterpartier som släpper in ljuset och vyerna.
Från storstugan kommer du ut på den väl tilltagna veranda med storslagen utsikt mot fjällvärlden och härligt solläge från lunch till kväll.
Här njuter du av ett härligt privat läge med väldigt lite insyn från grannar i en rogivande miljö med otroligt fin utsikt.

I anslutning till huset finns carport med egen laddstolpe.
Några minuters promenad tar dig till transportlift till skidanläggningen. Längdspåren finns i närområdet.
Endast 50 meter till lift. Du tar dig på skidor hela vägen till ytterdörren!

För detta hus finns ett uthyrningsavtal tecknat med Stöten.

Detta hus visas efter överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning på plats eller digitalt.

-Stöten-
En fantastisk anläggning som storsatsar för framtiden. Så här står det på hemsidan www.stoten.se

Sälens bästa skidåkning - Stöten i Sälen
Sälenfjällens absolut högsta fallhöjdsmeter och en av landets bästa pister. Det är i Stöten Sälens bästa skidåkning finns. Med 48 nedfarter och ett uppgraderat snöläggningssystem uppnås perfektion på både pist och puder. Allt, med den storslagna fjällvärlden som fond.

Stöten i Dalarna är Sälenfjällens nordligaste skidanläggning och har länge kunnat stoltsera med den bästa och mest varierade skidåkning Sälen kan erbjuda. Med ett komplett skidsystem och Sälenfjällens högsta fallhöjd på 370 meter, har Stöten länge varit ett alternativ för alltifrån nybörjare till proffs. Vad sägs om extremåkarnas storfavorit Älvan, en svart nedfart som faktiskt är rankad som en av Sveriges fem bästa pister? Självklart finns även utmanande offpist-åkning, samt äventyrsarenor i Stöten Adventure med tävlingsutmaningar för alla åldrar.

Men även för nybörjare och barnfamiljer är Stöten i Sälen minst sagt komplett. Vi bjuder på Sälens längsta nedfart som är en förlängd Mormors Störtlopp i grön lutning. Perfekt för barnfamiljen och för alla de som älskar att cruisa nedför fjället med storslagen fjällutsikt framför ögonen. Här ligger även Dalarnas längsta och snabbaste lift, där hela familjen får plats!
www.stoten.se

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malung