Solbacksvägen 21

Soltoppen, Storhogna, Bergs kommun Se på karta

9 295 000 kr

8 095 000 kr +15 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
176 m²
Biarea
25,4 m²
Tomtarea
892 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
30 000 kr/år

Välkommen hem till Soltoppen och 176 kvadratmeter fjälldröm med fantastisk utsikt!

Detta är det högsta läget på tomt som erbjuds i Storhogna.
Tomten ligger på Soltoppen i Storhogna med magnifik utsikt mot Storhognas skidbackar. Från tomten kan du ta dig till skidåkning på längde eller via anslutningsspår som förbinder Soltoppen med Storhognas och Klövsjöfjälls alpina skidbackar. Det är även möjligt att åka skoter direkt från tomten för att ansluta till skoterleden som ligger i närheten.

Huset kommer att byggas i mörk stilfull ton, interiört med bred brunlaserad träpanel på väggar och i tak. Panoramafönstren på husets gavel går i ett stycke ända från golv till tak och ger en känsla av att släppa in fjällvärden rakt in i din storstuga. Mellan panoramafönstren står kaminen, ytan bakom den är stensatt ända upp till nocken. Köket är fullt utrustat från Ballingslöf med utsikt mot Storhognafjället och skidbacken genom det stora spröjsade fönstren. Köket är utrustat med spishäll med inbyggd fläkt, vitvaror i svart eller inbyggt utförande allt från Miele. Huset storstuga i öppen planlösning med köket på markplanet samt ytterligare ett allrum på övervåningen. På markplanet på husets sida finns ett stilrent SPA med bastu och relax med glasvägg emellan, en helglasad altandörr leder rakt ut på altanen. Vidare på markplanet finns två stora sovrum samt ett extra badrum/tvättstuga.

En trappa med glasräcke leder upp till övervåningen. Här är allrummet som är mysigt ritat med snedtak, även härifrån kan du njuta av utsikten tack vare de stora panoramafönstren och glasräcket. Här finns plats för mindre soffgrupp eller fåtöljer. På övervåningen finns tre sovrum, två med plats för dubbelsäng, ett med plast för två enkelsängar. På övervåningen finns också ett badrum.

Huset tar cirka sex månader att bygga efter det att bygglov vunnit laga kraft.

Garage är möjligt som tillval, 350 000 kr för kallgarage, 450 000 kr för varmgarage. Ritningar på garaget ligger under dokument.

Husbyggaren heter Husdirekt i Jämtland AB och har under det senaste året producerat drygt tio hus i området med idel nöjda kunder.

Observera att huset ej är byggt. Den som vill köpa det köper tomten separat och tecknar upp ett ABS019 avtal med husentreprenören. Mäklaren hjälper dig.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen

Kontakta mäklaren

Loe Vastero

SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
Mäklare Loe Vastero, SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
070-542 30 40