Björksoppens väg 2

Härjedalen Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
84 m²
Tomtarea
1 143 m²
Byggår
2006

Fjällhuset Vargen är ett 1,5 planshus med altan i söderläge och gångavstånd till liftar, längdspår, restaurang och service. Rymlig och öppen planlösning med högt i tak. Huset har två sovrum, ett badrum med bastu samt en rymlig storstuga med braskamin och kök. Huset är smakfullt inrett med ljusa färger och med kök från Ballingslöv. Ekparkett på golven och stora fönster för härligt ljusinsläpp.

Här bor ni alldeles invid Tännäskrökets liftsystem, längd- och skoterspår samt Rogens naturreservat och kan ta del av Destination Funäsfjällens stora utbud av aktiviteter året runt. Tännäskröket är förutom skidåkningen, fisket och den storslagna fjällmiljön allmänt känt för sin fokus på arkitektur, design och mat. Restaurang Árran är nominerad av White Guide och boendet är omskrivet som ett av fjällvärldens finaste.

Genom att teckna uthyrningsavtal med Tännäskröket kan ni enkelt finansiera ert fjällboende. Tännäskröket tar hand om marknadsföring, fakturering, gästservice och avsyning.

Ge er familj en förankring i Sveriges vackraste fjällområde och en investering i ett aktivt friluftsliv. Genom att teckna uthyrningsavtal med Tännäskröket kan ni enkelt finansiera ert fjällboende.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö