Sjögärdesvägen 7

Askersund Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
96 m²
Tomtarea
3 556 m²
Byggår
1976

Varmt välkommen till Sjögärdesvägen 7!

Förutom de två rymliga bostadshusen och den fina utsikten så kan man inte låta bli att nämna det mest unika med den här fastigheten, en alldeles egen tennisbana! Underlaget är grus, banan är dränerad för att undvika att det svämmar över vid regniga dagar och dessutom så är den inhägnad så man slipper springa långt efter ett serve-ess eller i mitt fall, out!
Här kan du känna dig som Rafael Nadal eller Björn Borg.

De första av de två bostäderna är byggt 1976 och har allt du kan tänkas behöva i ett fritidshus, och mer därtill. Här har du tre rymliga sovrum, ett badrum, kök med plats för ett mindre bord samt ett vardagsrum med en braskamin. Uterummet, som leder till det stora trädäcket mot norr, har gott om plats för matbord och stolar och är utrustat med infravärme.
På bostadens framsida är det ytterligare ett större trädäck i soligt söderläge. Härifrån kan du sitta i solen och avnjuta ljudet av en perfekt utför backhand medan du dricker ditt morgonkaffe.

Det andra bostadshuset är byggt 2008 och har, förutom två sovrum, ett stort kombinerat vardagsrum och kök med en imponerande takhöjd. Tack vare takhöjden har man dessutom gjort ett stort sovloft med plats för flera sängplatser.
Två mindre trädäck finns också, ett vid entrén och ett på baksidan mot söder.

Tomten är välskött och har stora gräsytor, en härlig utsikt över ängen i norr och om jag glömde att nämna det tidigare, en egen tennisbana!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019