Björnrike Blästervallsvägen 2A och 2B

Björnrike, Härjedalen Se på karta

9 000 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
202 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
1 724 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Driftkostnad
64 371 kr/år

Det här snygga timmerhuset med extra allt byggdes 2016. De rejäla timmerstockarna kräver ingen isolering och låter timret ge huset karaktär lika mycket invändigt som utvändigt. Bygget är påkostat och inget har lämnats åt slumpen, här finns specialimporterade pjäxtorkar, handsågade rustika fönster- och dörrfoder och andra specialbeställda detaljer. Huset rymmer två lägenheter, en större på 130 kvm på markplan och en lite mindre lägenhet på 72 kvm på övre plan. Lägenheten i markplan har 8 bäddar fördelade på 3 sovrum. Här finns också ett badrum med dusch, bastu och tvättpelare samt ett WC-rum. Allrummet och köket är pampigt och luftigt med synliga balkar, platsbyggda möbler och en kamin. Det är här man hänger när alla kommit in efter dagens aktiviteter.
Om man inte är väldigt liten tar sig alla in och ut själv till skidbacken och längdspåret som båda ligger mycket nära. På den stora verandan, eller direkt vid den egna grillplatsen, dukar man upp till utelunch i vårsolen. Orkar man inte laga mat kan man promenera till Björns Brasseri och låta dem sköta middagen. Orkar man ta sig lite längre kan man ta en kväll på Bageriet vid Idet. Det här är helt enkelt ett toppenläge med närhet till det mesta!
Den mindre lägenheten har också 3 sovrum med totalt 6 bäddar. Här finns också badrum med dusch och bastu samt ett WC-rum. Som ägare till den här fastigheten kan du ha ett enkelt liv och disponera en lägenhet själv på heltid samtidigt som du hyr ut den andra och får bra intäkter. Glöm inte att titta in i vår drönarvy med VR-visning för närmare titt.
Kontakta oss för en privat visning på plats eller en facetimevisning!
Varmgarage och stor parkering. Laddstation 3x16 A.
Huset säljs fullt möblerat. Personliga ägodelar kan komma att tas bort.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vemdalen