Nyproduktion

Nicolaus väg 13 och Sankta Annas väg 7

Himmelfjäll, Älvdalens kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
162 m²
Tomtarea
1 645 m²
Byggår
2021
Nyproduktion

Idre Himmelfjälls ambition är att skapa en världsunik året runt-destination i samklang med den känsliga fjällmiljön.

Idre är i dag en av Sveriges största turistorter i fjällen. Området är välkänt i Sverige och internationellt, bland annat tack vare Idre Fjäll samt den vackra fjällnaturen med Städjan och Nipfjället som naturliga landmärken. Området är snösäkert under vinterhalvåret och sommarhalvåret välkomnar gästerna till ett unikt frilufts paradis.

Fjällanläggningen Idre Himmelfjäll med verksamhet både vinter och sommar invigdes julen 2019 med sina första 8 liftar och ca 18 nedfarter med en största fallhöjd på 323 meter och en längsta nedfart på 3,2 km.
Anläggningens naturliga förutsättningar är speciellt lämpliga för familjer.
Till premiären julen 2019 erbjöds skidåkning i gröna, blå och röda nedfarter som slingrar sig fram i ”Colorado” liknande svängar.

Bostadsrättsföreningen Copernicus kommer att byggas på två olika tomter med två huskroppar och 6 lägenheter i varje husbyggnad.
Bästa tillfället för dig som vill ha ett nytt fritidsboende, klara lägenheter som ni bara kan flytta in i vintern/våren 2022, ett ski-in ski-out boende.
Lägenheterna är välplanerade med smart planlösning, många sovplatser och braskamin som värmer boendet på ett sätt som ingen annan värme källa gör.
Bostadsrätterna är unika i området då varje lägenhet är stor och de största lägenheterna är på hela 162 kvadratmeter
Detta är väldigt användbart då man kan bo flera familjer tillsammans i de största lägenheterna då det finns många sovrum, IKEA kök med Electrolux vitvaror och flera badrum samt en tvättmaskin i varje lägenhet.
Vid tillträdet av bostadsrätten så ingår 4 st säsongskort till varje lägenhet och även en elcykel för sommarsäsongen att kunna upptäcka Idre med omnejd på 2 hjul.
Uthyrningsavtal finns med Idre Himmelfjäll men detta kan man köpa sig fri ifrån för ca 20.000 kr.
Boka en lägenhet redan idag så att ni vet var ni ska fira nyår, sportlov, påsklov och sommarlov....
Välkommen hem!

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Idre Älvdalen

Kontakt

Daniel Nyström

HusmanHagberg Idre Älvdalen
0708-344 443